GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν σας πουν ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ μην ανοίξετε την πόρτα!

Τις 100 έφτασαν μέχρι στιγμής κλοπές και ληστείες σε βάρος υπερήλικων, που εξιχνιάστηκαν και έχουν διαπραχθεί απο τα μέλη πολυμελούς σ...

Αν σας πουν ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ μην ανοίξετε την πόρτα!
Τις 100 έφτασαν μέχρι στιγμής κλοπές και ληστείες σε βάρος υπερήλικων, που εξιχνιάστηκαν και έχουν διαπραχθεί απο τα μέλη πολυμελούς συμμορίας, η οποία εξαρθρώθηκε πριν απο λίγες μέρες απο την Ασφάλεια Αττικής, ενώ ακόμα η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί.
Υπενθυμίζεται οτι τα μέλη της συμμορίας, όλοι Ρομά από τα 'Ανω Λιόσια, εμφανίζονταν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ, συντηρητές ανελκυστήρων, κ.λ.π., σε άτομα ηλικίας πάνω από 80 ετών, πολλές φορές και με προβλήματα υγείας, τα οποία παρακολουθούσαν συνήθως στις λαϊκές αγορές. Έτσι κατάφερναν να μπαίνουν στα σπίτια και τους έκλεβαν ή τους λήστευαν, αν γίνονταν αντιληπτοί.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Ασφάλειας, προέκυψαν αποδείξεις για άλλες 25 κλοπές και μία ληστεία, που έχουν διαπράξει τα μέλη της σπείρας.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ανακοινώσεις που είχε κάνει στις 16 Οκτωβρίου ο διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, Χρήστος Παπαζαφείρης, αρχικά είχαν εξιχνιαστεί 74 επιθέσεις σε ηλικιωμένους (66 κλοπές, έξι ληστείες και δύο απάτες), με συνολική λεία πάνω απο 350.000 ευρώ, ενώ μέχρι τώρα συνελήφθησαν 23 Ρομά και αναζητούνται άλλοι επτά.
Η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων υποθέσεων συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση