GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειδομένη: Κλειστή από το πρωί η ουδέτερη ζώνη Ελλάδας- ΠΓΔΜ

Σε αναμονή παραμένουν χιλιάδες πρόσφυγες στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας- ΠΓΔΜ καθώς από το πρωί ομάδα περίπου 200 Ιρανών, Μαροκινών, Τυνήσι...

Ειδομένη: Κλειστή από το πρωί η ουδέτερη ζώνη Ελλάδας- ΠΓΔΜ

Σε αναμονή παραμένουν χιλιάδες πρόσφυγες στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας- ΠΓΔΜ καθώς από το πρωί ομάδα περίπου 200 Ιρανών, Μαροκινών, Τυνήσιων και άλλων εθνικοτήτων έχουν συγκεντρωθεί μπροστά στα συρματοπλέγματα και ζητούν επιτακτικά να περάσουν στη γειτονική χώρα.

Από χθες το βράδυ, οι αρχές της ΠΓΔΜ ανακοίνωσαν οτι επιτρέπουν τη διέλευση μόνο σε Ιρακινούς, Σύρους και Αφγανούς με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στον καταυλισμό προσωρινής διαμονής που έχει στηθεί δίπλα στο σημείο διέλευσης.

Περίπου από τις 10 σήμερα το πρωί και μέχρι στιγμής έχει σταματήσει η διέλευση προσφύγων και οι ελληνικές αρχές αναμένουν ενημέρωση για τις προθέσεις της ΠΓΔΜ.

Η κατάσταση αναμένεται να «μπλοκάρει» όταν στον καταυλισμό προσωρινής διαμονής που έχει στηθεί στο σημείο, θα φτάσουν με λεωφορεία, μέχρι το τέλος της μέρας, περίπου 5000 πρόσφυγες. Ηδη πάντως, ο καταυλισμός έχει κατακλυσθεί από περίπου 2500 ανθρώπους ενώ πολλοί είναι αυτοί που κατασκηνώνουν δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση