GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: «Νταβατζήδες και προστάτες» και περίεργη στροφή της Χρυσής Αυγής...

Έχουν αφήσει πλέον τα προσχήματα που ήθελαν να τους δείχνουν εχθροί, αντίπαλοι, διαφορετικότητα στα πιστεύω και η συμπολίτευση ενώθηκε σε...

Έχουν αφήσει πλέον τα προσχήματα που ήθελαν να τους δείχνουν εχθροί, αντίπαλοι, διαφορετικότητα στα πιστεύω και η συμπολίτευση ενώθηκε σε σάρκα μία με την "αντιπολίτευση" του Βοργιά.

Οι αγάπες και τα λουλούδια μεταξύ των τριών φαινομενικά "αντιπάλων" επικράτησαν απέναντι στην άρνηση και στα βέλη του αδιάφθορου Βοργιά, όπου Παπανικολάου και Αγγελάτος παραμερίζοντας και ξεχνώντας τις καταγγελίες του Βοργιά εναντίον τους για Νταβατζήδες και Προστάτες της Γλυφάδας, του άπλωσαν το χέρι και τον έβαλαν μέσα στα σαλόνια της εξουσίας, φυσικά άνευ ανταλλαγμάτων, διότι οι άνθρωποι είναι αλτρουϊστές και κοιτάνε μόνο το συμφέρον του... πολίτη.

Τελευταία απόδειξη της άδολης αγάπης των τριών εξουσιαρχών της πόλης ήταν η θετική ψήφος του Βοργιά για τον προϋπολογισμό της πόλης, όπου σύσσωμη η αντιπολίτευση τον κατεψήφισε πλην.... του αιφνιδίως αγαπησιάρη Βοργιά. Μάλλον θα πρέπει από τώρα και στο εξής τον κ. Βοργιά να τον συμπεριλαμβάνουμε ως τον 26ο δημοτικό σύμβουλο του Παπανικολάου, αφού μόνο αυτός βλέπει από την αντιπολίτευση τον ανιδιοτελή αγώνα που κάνει ο Παπανικολάου με τους κολητοκουμπάρους του, πάντα για το καλό... της πόλης.


Φυσικά εμείς δεν γνωρίζαμε μέχρι πρότινος ποιόν εννοούσε ο κ. Βοργιάς από την παράταξη του Παπανικολάου Νταβατζή και Προστάτη, μέχρις ότου διαβάσαμε στην ιστοσελίδα tsouxtra.gr κάποια κείμενα που προσδιόριζαν με τους χαρακτηρισμούς αυτούς τον κ. Αγγελάτο Δημήτριο.

Πραγματικά μείναμε έκπληκτοι με την διαπίστωση αυτή που καλό είναι να θυμηθούμε το σχετικό δημοσίευμα του συναδέλφου:
ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΑΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ. (28/10/2015)

Συγκεκριμένα ρωτάμε και θέλουμε να μας απαντήσει ο κ. Δημήτρης Αγγελάτος αν έχει οποιαδήποτε σχέση με την κατηγορία του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Σωτηράκη Βοργιά, όταν μιλούσε για «νταβατζήδες και προστάτες», υπονοώντας όπως γράφεται, το πρόσωπο του.

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΗΘΟΣ» ΤΟΥ «ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ» ΒΟΡΓΙΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ?

...ο κ. βοργιάς δεν είναι που έκανε την βαρύτατη καταγγελία μέσα στο Δημ, Συμβούλιο για «νταβατζήδες και προστάτες», υπονοώντας σαφέστατα τον Δημ. Σύμβουλο Δημ. Αγγελάτο?

Αυτά και άλλα πολλά γράφτηκαν για τους χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν, και καλό θα ήταν να θυμηθούμε το σχετικό βίντεο από το συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο:

Μετά από όλα αυτά τα γεγονότα και θέλοντας να εξηγήσουμε την αιφνίδια στάση του κ. Βοργιά στο να ψηφίζει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και μη θέλοντας να πιστέψουμε οτι υπάρχει συνδιαλλαγή με αντίτιμο, πως να μην περνάει από το οποιοδήποτε μυαλό κάθε σώφρονα ανθρώπου οτι κάτι υπάρχει; Γιατί αυτή η απότομη κωλοτούμπα του Βοργιά απέναντι σε αυτούς που κατηγορούσε μέχρι πρόσφατα για διαφθορά και σπατάλες;

Εμείς σας παρουσιάσαμε τα στοιχεία. Εσείς ότι συμπέρασμα θέλετε, να το βγάλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση