GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Ο Τσίπρας φοβάται ότι... θα πέσει η κυβέρνηση

«Έχω μάθει να κουβεντιάζω γρήγορα. Η συζήτηση ήταν "τα ζώα μου αργά"» τόνισε, αναφερόμενος στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγώ...

Λεβέντης: Ο Τσίπρας φοβάται ότι... θα πέσει η κυβέρνηση
«Έχω μάθει να κουβεντιάζω γρήγορα. Η συζήτηση ήταν "τα ζώα μου αργά"» τόνισε, αναφερόμενος στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, και πρόσθεσε: «Το αρνητικό του συμβουλίου ήταν πως δεν είδα ουσία, μόνο διάθεση».
Ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι απογοητεύτηκε από τον Σταύρο  Θεοδωράκη και τη Φώφη Γεννηματά, καθώς όπως σημείωσε «δεν είπαν τίποτα» και συμπλήρωσε: «Όταν ο Τσίπρας έδειξε χαρτί με το πόσο έκοψε το ΠΑΣΟΚ τις συντάξεις η Γεννηματά είπε, ‘εγώ τότε ήμουν Περιφερειάρχης’».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε την άποψη ότι «η χαλάρωση του προγράμματος δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας» ενώ αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, δήλωσε:
«Ο Τσίπρας κατάλαβα ότι φοβάται, ότι θα πέσει η κυβέρνηση από το ασφαλιστικό», υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι ξεκαθάρισε, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα: «Μη φαντάζεσαι ότι εγώ θα γίνω τσόντα όπως οι άλλοι» και διερωτήθηκε: «Πως να στηρίξω όταν δεν δέχονται το πρόγραμμα των Κεντρώων για τις συντάξεις».
Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι: «Ο Τσίπρας έχει σήμερα την εμπιστοσύνη του 20% του λαού» προσθέτοντας πως ο πρωθυπουργός «έχει 11 ‘βαρίδια’ βουλευτές που τους γνωρίζω». Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας του ζήτησε να μιλήσουν μόλις επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, ενώ όπως επεσήμανε, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μιας «οικουμενικής κυβέρνησης τεχνοκρατών με πρωθυπουργό τον Τσίπρα».
Αναφερόμενος στο κόμμα της ΝΔ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σημείωσε ότι «απευθύνεται σε κάφρους» προσθέτοντας ότι «έχει αλλάξει τρεις φορές στάση». «Η ΝΔ θα διασπαστεί αν πάμε σε οικουμενική. Τότε θα είναι η μεγάλη μέρα της Ελλάδος» υποστήριξε ο κ. Λεβέντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση