GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρβιτσιώτης: Μου επιτέθηκαν με ξύλα και μπουκάλια

Για λογική μίσους προς το μέρος των πολιτικών έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατά τη χθεσινή απόπειρα λιντσαρίσμ...

Βαρβιτσιώτης: Μου επιτέθηκαν με ξύλα και μπουκάλια

Για λογική μίσους προς το μέρος των πολιτικών έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατά τη χθεσινή απόπειρα λιντσαρίσματος στο Σύνταγμα από την οποία περιέγραψε πως απέδρασε μιλώντας στο MEGA.

«Πάρκαρα κοντά και πήγα με τα πόδια και έγινα αντικείμενο λεκτικού προπηλακισμού τόσο στελεχών του ΕΠΑΜ όσο και ακροδεξιάς ρητορείας χωρίς διακριτικά. Όταν τα πράγματα πήγαν να σκουρύνουν πήγα προς το αυτοκίνητό μου, μπήκα μέσα και αφού μπήκα μου πετάξανε κάτι μπουκάλια, κάτι ξύλα, εμφανίστηκαν και κάνα δυο κρανιοφόροι», τόνισε.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Βαρβιτσιώτης υπογράμμισε πως ήταν στην άλλη πλευρά της πλατείας. «Εγώ ήμουν θύμα από ανθρώπους με διακριτικά του ΕΠΑΜ και από ακροδεξιά στοιχεία. Η επίθεση ήταν και από τους δύο μαζί».

Μάλιστα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης συνέχισε: «Διαπίστωσα μια λογική μίσους. Πήγαμε να διαδηλώσουμε υπέρ των Ποντίων και δεν βρεθήκαμε μπροστά σε Πόντιους, βρεθήκαμε μπροστά σε ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με τον ποντιακό ελληνισμό και τα ποντιακά σωματεία οι οποίοι το μόνο που θέλαν να εκφράσουν ήταν ένα ατελείωτο μίσος».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης επισήμανε ότι αυτό το μίσος έχει καλλιεργηθεί εδώ και χρόνια καθώς το «αλήτες προδότες πολιτικοί ακούστηκε εδώ και χρόνια στην πλατεία, έγινε κυρίαρχο σύνθημα όλων των αντιμνημονιακών τότε διαδηλώσεων, πολιτικά κόμματα ποντάραν και τζογάραν πάνω σε αυτό το σύνθημα και σήμερα βεβαίως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση