GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κιμ Καρντάσιαν: Μόλις γεννήσει θα υποβληθεί σε αφαίρεση μήτρας

Η Κιμ Καρντάσιαν σε ένα μήνα περίπου θα φέρει στη ζωή το μωράκι της, αλλά όλα δείχνουν πως ένα πρόβλημα υγείας της θα επισκιάσει το ευχ...

Κιμ Καρντάσιαν: Μόλις γεννήσει θα υποβληθεί σε αφαίρεση μήτρας Η Κιμ Καρντάσιαν σε ένα μήνα περίπου θα φέρει στη ζωή το μωράκι της, αλλά όλα δείχνουν πως ένα πρόβλημα υγείας της θα επισκιάσει το ευχάριστο αυτό γεγονός.
Η τηλεπερσόνα υπάρχει περίπτωση να υποβληθεί σε εγχείρηση υστερεκτομής, δηλαδή να αφαιρέσει τη μήτρα της. Η εγκυμοσύνη της, όπως έχει δηλώσει η ίδια, ήταν πολύ δύσκολη καθώς το αίμα της δεν κυκλοφορεί σωστά, με αποτέλεσμα να έχουν πρηστεί τα άκρα της. Εξίσου, περίπλοκη ήταν και η πρώτη της εγκυμοσύνη, αλλά δεν ήθελε να στερήσει από τον Kάνιε Γουέστ ένα δεύτερο παιδί.
Η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της στο περιοδικό «C Magazine» πως είναι πολύ πιθανό με το που γεννήσει το αγοράκι της (κάπου τον Δεκέμβριο), να πάθει ο,τι είχε πάθει και την πρώτη φορά όταν κομμάτια από πλακούντα είχαν μείνει στη μήτρα της:
«Οι γιατροί πιστεύουν πως θα μου συμβεί το ίδιο και στην δεύτερη εγκυμοσύνη. Αν μάλιστα ο πλακούντας είναι ακόμα πιο μεγάλος απ΄ότι την προηγούμενη φορά, είναι έτοιμοι να μου αφαιρέσουν την μήτρα, κάτι το οποίο με τρομάζει πολύ».
Ωστόσο, τα δημοσιεύματα βέβαια αναφέρουν και την άποψη πως το όλο θέμα με τη δύσκολη εγκυμοσύνη της 34χρονης να είναι κάπως... διαφημιστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση