GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόντμαν: Ποιοι Ουόριορς; Οι Μπουλς ήμασταν πολύ καλύτεροι!

Οι Ουόριορς «καλπάζουν» στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, έχοντας φτάσει στο 13-0. Όπως είναι φυσικό, οι ειδικοί έχουν αρχίσει ήδη τις συ...

Ρόντμαν: Ποιοι Ουόριορς; Οι Μπουλς ήμασταν πολύ καλύτεροι!

Οι Ουόριορς «καλπάζουν» στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, έχοντας φτάσει στο 13-0. Όπως είναι φυσικό, οι ειδικοί έχουν αρχίσει ήδη τις συγκρίσεις με ρεκόρ ομάδων του NBA και μία από αυτή είναι οι Μπουλς του 1995/96 που είχαν ολοκληρώσει τη regular season με 72-10 νίκες. 

Οι πρωταθλητές εκτιμάται πως μπορούν να ισοφαρίσουν αυτό το επίτευγμα, ωστόσο ύστερα από σχετική ερώτηση ο Ντένις Ρόντμαν τόνισε στο «SiriusXM NBA Radio»: 

«Ο κόσμος λέει πως μπορούν να φτάσουν στο 72-10. Εμένα δεν με ενδιαφέρει, ας πάνε και στο 81-1. Εμείς το κάναμε πρώτοι το ρεκόρ», ήταν η ατάκα του ιδιόρρυθμου βετεράνου φόργουορντ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας πως οι Μπουλς εκείνης της εποχής ήταν πολύ καλύτερη ομάδα από τους τωρινούς πρωταθλητές, αλλά και η λίγκα ήταν κατά 110% καλύτερη!

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση