GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κομισιόν: Πρόοδος στην εφαρμογή των μέτρων

Ως τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας θα πρέπει να συγκληθεί η Ομάδα Εργασίας του Eurogroup (EuroWorking Group) για να ανάψει το πράσινο φως ...

Κομισιόν: Πρόοδος στην εφαρμογή των μέτρων

Ως τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας θα πρέπει να συγκληθεί η Ομάδα Εργασίας του Eurogroup (EuroWorking Group) για να ανάψει το πράσινο φως για την εκταμίευση της υποδόσης των 2 δισ. ευρώ και τη μεταφορά των 10 δισ. στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, επανέλαβε σήμερα η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα.

Όπως είπε η ίδια, οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται «σε πολιτικό και τεχνικό επίπεδο», ενώ έχει σημειωθεί «πρόοδος» στην εφαρμογή των μέτρων που περιλαμβάνονται στο πρώτο πακέτο προαπαιτούμενων.

Τέλος, ανέφερε πως για να είναι σε θέση να συγκληθεί το EuroWorking Group, οι θεσμοί πρέπει να συμπληρώσουν την «έκθεση συμμόρφωσης», δηλαδή την αξιολόγηση των νομοθετημένων μέτρων από το πρώτο πακέτο προαπαιτούμενων και τις μεταρρυθμίσεις που σχετίζονται με τον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση