GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οκτώ από τις πιο φημισμένες κάβες της Αθήνας

Το κρασί αλλά και το ποτό γενικότερα αποτελούν πάντα αγαπημένη επιλογή για μια βραδιά με τους φίλους στο σπίτι, για κουβεντούλα και χ...

Οκτώ από τις πιο φημισμένες κάβες της Αθήνας
Το κρασί αλλά και το ποτό γενικότερα αποτελούν πάντα αγαπημένη επιλογή για μια βραδιά με τους φίλους στο σπίτι, για κουβεντούλα και χαλάρωση.
Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη
Από πού όμως θα προμηθευτείς μία φιάλη καλό κρασί, ένα premium απόσταγμα, ένα σπάνιο malt ουίσκι, ένα αρωματικό λικέρ ή ό,τι άλλο εκλεκτό χρειάζεσαι για την προσωπική σου κάβα; Βρήκαμε εκείνες τις κάβες της πόλης με τις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες συλλογές όπου θα ανακαλύψεις αυτό ακριβώς που αναζητάς.

Κάβα Ανθίδης

kavaanthidis
Περισσότερες από 1.500 ετικέτες κρασιού από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό «φιγουράρουν» στα ράφια της Κάβα Ανθίδης στο Κολωνάκι (διαθέτει ακόμη δύο καταστήματα σε Μαρούσι και Γλυφάδα), επί της Πατριάρχου Ιωακείμ. Δίπλα τους θα βρεις, επίσης, εκτεταμένες συλλογές από whiskies Σκωτίας, Ιρλανδίας αλλά και Single Malts Ιαπωνίας, εκλεκτά bourbon, super premium βότκες, ρούμια, τεκίλες και gin, συλλεκτικές, ειδικές εμφιαλώσεις, αποστάγματα από την κάθε γωνιά της γης, λικέρ και σιρόπια σε απίστευτη ποικιλία, πουρέδες φρούτων, delicatessen, σοκολάτες και παραδοσιακές ελληνικές νοστιμιές. Μάθε τα πάντα για την Κάβα Ανθίδης στο Κολωνάκι εδώ.

Cava Faidon Nuts & Wine Stories

cavafaidon
Με επιλεγμένες ετικέτες από όλο τον κόσμο και μια γκάμα επιλογών που ξεπερνάει τις 600, θα έχεις τη δυνατότητα να μυηθείς στα μυστικά του εντυπωσιακού κόσμου του κρασιού και να γίνεις λάτρης μιας συνήθειας που θα σου γίνει εμμονή. Όλα αυτά θα συμβούν στην Cava Faidon στη Βούλα, με θέα στο πάρκο του Αγίου Ιωάννου. Ακριβώς δίπλα λειτουργεί delicatessen και wine bar, όπου μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο από τα κρασιά της κάβας συνοδεία γευστικών προτάσεων όπως μπρουσκέτες, πλατό κ.α. Δες τι άλλο θα βρεις στην Cava Faidon εδώ.

ΟΑΚ

oak
Εξαιρετικός χώρος με ντιζαϊνάτη διακόσμηση, που ξεχωρίζει για την πληθώρα ψαγμένων και σπάνιων επιλογών που δίνει στους επισκέπτες του. Ο λόγος για την κάβα ΟΑΚ, επί της Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου. Διαθέτει μια τεράστια συλλογή σε ετικέτες κρασιών (από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα) και διακρίνεται για την ευρεία γκάμα του σε εγχώριες και ξένες μπύρες, την εντυπωσιακή ποικιλία σε whiskies (είναι κατανεμημένα ανά χώρα προέλευσης) και φυσικά για την πληρότητα σε ό,τι αφορά στα liquer και τα προϊόντα tobacco (με περισσότερες από 70 κουβανέζικες μάρκες πούρων). Περισσότερες πληροφορίες για την κάβα ΟΑΚ εδώ.

Kylix

kylix
Εκλεκτές ετικέτες κρασιού από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα (Ισπανία, Νότια Αφρική, Αργεντινή, Νέα Ζηλανδία, Λίβανο, Χιλή κ.α.) καθώς και μια εντυπωσιακή γκάμα σε σπάνια ουίσκι, λικέρ και άλλα οινοπνευματώδη ποτά από ολόκληρο τον κόσμο στα βασικά προϊόντα που θα βρεις στην κάβα Kylix στο Κολωνάκι. Ο χώρος μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «wine boutique». Ενημερώσου για την κάβα Kylix εδώ.

Cellier

cellier
Λειτουργεί από το 1938 και αδιαμφισβήτητα συμπεριλαμβάνεται στις καλύτερες κάβες της πόλης. Η κάβα Cellier βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στη στάση μετρό Σύνταγμα και ειδικεύεται στα καλύτερα λευκά και κόκκινα κρασιά, ενώ διαθέτει μια τεράστια συλλογή ετικετών από τη Γαλλία, την Ιταλία, την Καλιφόρνια κ.α. Δες τι άλλο θα βρεις στην κάβα Cellier εδώ.

Κάβα Χάλαρη

kavachalari
Η κάβα Χάλαρη μετρά 4 καταστήματα (Πειραιάς, Αθήνα, Γλυφάδα) και «υπερηφανεύεται» για την τεράστια ποικιλία σε ετικέτες κρασιού τόσο από τον ελληνικό όσο και από το διεθνή αμπελώνα. Πιο συγκεκριμένα, μετρά περισσότερες από 1.300 ετικέτες κρασιού από τις πιο διάσημες εγχώριες καθώς και από παραγωγούς υψηλής ποιότητας από το εξωτερικό. Επιπλέον, διαθέτει μια ενημερωμένη γκάμα σε premium αποστάγματα, σπάνια malt ουίσκι καθώς και επιλεγμένες μπύρες. Μάθε περισσότερα για την Κάβα Χάλαρη στον Πειραιά εδώ.

Vinoterra

vinoterra
Η ιστορία της κάβας Vinoterra, επί της Μαρίνου Αντύπα στο Νέο Ηράκλειο, ξεκινάει το 1995 όταν αρχικά είχε διαμορφωθεί ένα μικρό κατάστημα πώλησης εμφιαλωμένων κρασιών. Με το πέρασμα των χρόνων, όμως, η συλλογή μεγάλωσε και έτσι δημιουργήθηκε η φημισμένη κάβα με περισσότερες από 1.200 επιλεγμένες ετικέτες κρασιού απ' όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες για την κάβα Vinoterra θα βρεις εδώ.

Les Connaisseurs

lesconnaisseurs
Αναρωτήθηκες ποτέ αν υπάρχουν boutiques ποτών, αφεψημάτων και γαστρονομικών επιλογών; Το κατάστημα Les Connaisseurs στο Golden Hall στο Μαρούσι είναι η απτή απόδειξη που αναζητάς για να πειστείς. Εδώ θα ανακαλύψεις γαλλικές σαμπάνιες, κονιάκ εξαιρετικής ποιότητας, πληθώρα σε γαλλικά κρασιά από τη Βουργουνδία κ.α. Δημιουργήθηκε το 1989 μέσα από την αγάπη των ιδιοκτητών του για τις γνήσιες και λεπτές γεύσεις καθώς και τα αυθεντικά προϊόντα μικρών παραγωγών που ανακάλυπταν κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους στον κόσμο.
Info
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή: 10.00-21.00, Σάββατο: 10.00-20.00
Κηφισίας 37Α, Golden Hall, Μαρούσι
Τηλ. 210 6814366

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση