GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μαντόνα δακρύζει στη σκηνή για τα θύματα της Γαλλίας - ΒΙΝΤΕΟ

Η βασίλισσα της pop, Μαντόνα , χωρίς να μείνει αμέτοχη στην τραγωδία της Γαλλίας, αφιέρωσε τη συναυλία της, που έλαβε χώρα στη Στοκχόλμ...

Η Μαντόνα δακρύζει στη σκηνή για τα θύματα της Γαλλίας - ΒΙΝΤΕΟ
Η βασίλισσα της pop, Μαντόνα , χωρίς να μείνει αμέτοχη στην τραγωδία της Γαλλίας, αφιέρωσε τη συναυλία της, που έλαβε χώρα στη Στοκχόλμη, λίγες ώρες μετά τις αιματηρές επιθέσεις, στα θύματα του Παρισιού.
Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια δεν μπόρεσε μάλιστα να συγκρατήσει τη θλίψη και τη βαθιά της συγκίνηση, με αποτέλεσμα να «λυγίσει» πάνω στη σκηνή, και να σταματήσει για λίγο την παράσταση, προκειμένου να αφιερώσει δύο λόγια για τον χαμό αυτών των ανθρώπων.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Μαντόνα: «Ήταν πολύ δύσκολο να κάνω αυτό το σόου και να είμαι εδώ πάνω, να χορεύω και να τραγουδάω όταν ο κόσμος θρηνεί τους νεκρούς του. Αλλά, το κάνω γιατί αυτό ακριβώς θέλουν να πετύχουν οι άνθρωποι που έκαναν αυτό. Θέλουν να μας κάνουν να σωπάσουμε. Αυτό δεν θα συμβεί. Δεν θα τους αφήσουμε» ανέφερε η ίδια μεταξύ άλλων.
Στη συνέχεια, ζήτησε από τους fans της να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και στη συνέχεια τραγούδησε και αφιέρωσε στα θύματα το «Like a Prayer».
Δείτε εδώ το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση