GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάνει βασικό τον... Μάκη ο Πογιέτ

Τον Μακόλεϊ Κρισάντους, ετοιμάζει για την κορυφή της επίθεσης ο Γκουστάβο Πογιέτ, στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Θέση βα...

Κάνει βασικό τον... Μάκη ο Πογιέτ

Τον Μακόλεϊ Κρισάντους, ετοιμάζει για την κορυφή της επίθεσης ο Γκουστάβο Πογιέτ, στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Θέση βασικού διεκδικεί και ο Μπουονανότε

Ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το πως θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης για την 10η αγωνιστική της Super League, με τον Ουρουγουανό τεχνικό της «Ένωσης» να ανοίγει τα χαρτιά του, σχετικά με το πως θα παρατάξει την ομάδα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ώρα», ο Γκουστάβο Πογιέτ προσανοταλίζεται να ξεκινήσει βασικό στην κορυφή της επίθεσης τον Κρισάντους, παρά το γεγονός πως εδώ και κάποιες μέρες έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Χρήστος Αραβίδης. 

Στις δοκιμές του Πογιέτ, ο Κρισάντους βρισκόταν ανάμεσα στους «βασικούς», όπως και ο Ντιέγκο Μπουονανότε, που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πάρει ξανά φανέλα βασικού, αφού ο Πογιέτ τον ετοιμάζει για «δεκάρι», απόντος και του Πέτρου Μάνταλου. 

Επιπλέον δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι όσον αφορά τα «χαφ», αφού Σιμόες και Γιόχανσον έχουν πείσει και τον νέο προπονητή της ΑΕΚ. 

Πάντως, το τοπίο όσον αφορά την 11άδα, θα ξεκαθαρίσει στις δύο προπονήσεις που απομένουν ως το ματς της Κυριακής, με τις απουσίες να εξακολουθούν να προβληματίζουν τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ. 

Οι Μάνταλος και Ντίντακ, ακολούθησαν ατομικό, ενώ χθες υποβλήθηκαν σε θεραπεία, με τη συμμετοχή του δεύτερου να είναι αμφίβολη στο παιχνίδι με τους «Αρκάδες» και θα ξεκαθαρίσει σήμερα. 

Στην ατζέντα των τραυματιών, προστέθηκε και το όνομα του Κορδέρο, που έχει υποστεί διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική, με τον Ισπανό να εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς.  

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση