GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρομοκρατική επίθεση στην Αίγυπτο

Τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν όταν παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη έξω από το ξενοδοχείο που στεγάζει δικαστικούς αντιπρο...

Τρομοκρατική επίθεση στην Αίγυπτο

Τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν όταν παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη έξω από το ξενοδοχείο που στεγάζει δικαστικούς αντιπροσώπους σε ψηφοφορία του δεύτερου γύρου των βουλευτικών εκλογών στην πόλη Αλ-Αρίς, στο βόρειο τμήμα του Σινά της Αιγύπτου.

Καμικάζι αποπειράθηκε να εισβάλει με το παγιδευμένο αυτοκίνητό του στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, πριν οι δυνάμεις ασφαλείας ανοίξουν πυρ εναντίον του, προκαλώντας την ανατίναξή του.

Δώδεκα άνθρωποι τραυματίσθηκαν, ανάμεσά τους και δύο δικαστικοί.

Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση.

Η συνδεόμενη με το Ισλαμικό Κράτος οργάνωση Επαρχία του Σινά έχει πραγματοποιήσει παρόμοιες βομβιστικές επιθέσεις στην περιοχή στο πλαίσιο των προσπαθειών της για την ανατροπή της κυβέρνησης του Καΐρου.

Νωρίτερα, πηγές των δυνάμεων ασφαλείας είχαν δηλώσει ότι μία πρώτη βόμβα εξερράγη έξω από το ξενοδοχείο και στη συνέχεια ακολούθησε η δεύτερη δέκα λεπτά μετά.

Ασθενοφόρα έσπευσαν στην περιοχή, η οποία έχει αποκλεισθεί από τον στρατό και την αστυνομία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση