GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντάνιελ Κρεγκ για Τζέιμς Μποντ: Είναι μισογύνης και... μονόχνωτος!

Ίσως γιατί τον "γνώρισε" καλύτερα από όλους. Ίσως πάλι γιατί θέλει με κάθε τρόπο να τον αποκαθηλώσει για να τον αφήσει πίσω....

Ντάνιελ Κρεγκ για Τζέιμς Μποντ: Είναι μισογύνης και... μονόχνωτος!
Ίσως γιατί τον "γνώρισε" καλύτερα από όλους. Ίσως πάλι γιατί θέλει με κάθε τρόπο να τον αποκαθηλώσει για να τον αφήσει πίσω. Πάντως ο Ντάνιελ Κρεγκ ρίχνει ακόμη ένα... χτύπημα στον James Bond, το ρόλο που ενσάρκωσε στις τελευταίες 4 ταινίες της θρυλικής σειράς.
Αφότου δήλωσε ότι καλύτερα... νεκρός, παρά άλλη μια φορά 007, τώρα μιλά για το διασημότερο πράκτορα όλων των εποχών χαρακτηρίζοντας τον "μισογύνη" και "μονόχνωτο".
Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Red Bulletin, ο Κρεγκ είπε πως ο Μποντ στην πραγματικότητα είναι μισογύνης ενώ οι περισσότερες γυναίκες τον ποθούν κυρίως "επειδή ενσαρκώνει ένα συγκεκριμένο είδος κινδύνου, ποτέ δεν μένει κάπου για πολύ".
Ερωτηθείς δε απάντησε ότι δεν έχουμε να διδαχτούμε απολύτως "τίποτα" από το χαρακτήρα του Μποντ. Είπε ακόμη πως ο Μποντ είναι πολύ "μονόχνωτος" και κάνει πάντα "το δικό του".
Πρόσθεσε πως ένας από τους κυριότερους λόγους που ο χαρακτήρας αυτός άντεξε τόσο πολύ είναι επειδή προσωποποιεί την "αιώνια πάλη μεταξύ καλού και κακού".
Ενώ τόνισε πως δεν θα πρέπει να ταυτίζει κανείς τα "μοντέλα ρόλων" με τους ήρωες. "Ήρωες μου είναι οι παππούδες μου που πολέμησαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση