GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παγκόσμιος συναγερμός μετά την ομηρία στο Μάλι - Όλο το χρονικό

Η ισλαμιστική οργάνωση Αλ Μουραμπιτούν ανακοίνωσε σήμερα ότι αναλαμβάνει από κοινού την ευθύνη, μαζί με την εξτρεμιστική οργάνωση Αλ Κά...

Παγκόσμιος συναγερμός μετά την ομηρία στο Μάλι - Όλο το χρονικό
Η ισλαμιστική οργάνωση Αλ Μουραμπιτούν ανακοίνωσε σήμερα ότι αναλαμβάνει από κοινού την ευθύνη, μαζί με την εξτρεμιστική οργάνωση Αλ Κάιντα του Ισλαμικού Μάγρεμπ (AQIM) για την επίθεση εναντίον του ξενοδοχείου στην Μπαμακό, πρωτεύουσα του Μάλι, κατά την οποία τουλάχιστον 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της Μαυριτανίας Alakhbar.
Ηγέτης της οργάνωσης Αλ Μουραμπιτούν ήταν ο Αλγερινός βετεράνος μαχητής Μόχταρ Μπελμόχταρ, που φέρεται να σκοτώθηκε τον Ιούνιο σε αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ. Η AQIM είχε αργότερα διαψεύσει τον θάνατό του.
Νωρίτερα, οι ειδικές δυνάμεις εισέβαλαν στο ξενοδοχείο, το οποίο είχε κατελήφθη από τους ένοπλους τζιχαντιστές προκειμένου να απελευθερώσουν τους ομήρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση