GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γάλλος με όπλο συνελήφθη στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ

Ένας Γάλλος υπήκοος συνελήφθη  στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο, ανακοίνωσε η τοπική αστυν...

Γάλλος με όπλο συνελήφθη στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ
Ένας Γάλλος υπήκοος συνελήφθη  στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
Ο άνδρας αυτός, ηλικίας 41 ετών, κατάγεται από το Βαντόμ, διευκρίνισε η αστυνομία η οποία εξετάζει "την κατάσταση της λειτουργίας του όπλου".
Εξάλλου, ο τερματικός σταθμός του Γκάτγουικ που είχε κλείσει νωρίτερα επειδή εντοπίστηκε ένα "ύποπτο" αντικείμενο, ερευνήθηκε από αστυνομικούς και ξαναλειτουργεί κανονικά. Ένας άνδρας συνελήφθη καθώς η συμπεριφορά του θεωρήθηκε ύποπτη.
Οι βρετανικές αρχές ενίσχυσαν σήμερα τα μέτρα ασφαλείας "για προληπτικούς λόγους" και οι Βρετανοί συνοριοφύλακες συνεργάζονται με τους Γάλλους συναδέλφους τους, ανέφερε ένας εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.
Νωρίτερα, ο Κάμερον συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών της κυβέρνησής του και "οι υπουργοί συμφώνησαν ότι θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τα σχέδιά μας" ώστε να διασφαλιστεί ότι η χώρα είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε τέτοιου είδους επιθέσεις ενόπλων, όπως εκείνες που έγιναν στο Μουμπάι της Ινδίας το 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση