GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαβεβαιώσεις Κέρι περί μη εμπλοκής των ΗΠΑ στον συριακό εμφύλιο

Η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να στείλει ειδικές δυνάμεις στη Συρία αφορά αυστηρά τη μάχη κατά των τζιχαντιστών του Ισλ...

Διαβεβαιώσεις Κέρι περί μη εμπλοκής των ΗΠΑ στον συριακό εμφύλιο
Η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να στείλει ειδικές δυνάμεις στη Συρία αφορά αυστηρά τη μάχη κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους και δεν σημαίνει ότι η Ουάσινγκτον θα εμπλακεί στον εμφύλιο πόλεμο στη χώρα αυτή, διαβεβαίωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Τζον Κέρι.
"Ο πρόεδρος Ομπάμα έλαβε μια πολύ ισχυρή και απλή απόφαση, σύμφωνη προς την δεδηλωμένη πολιτική του ότι πρέπει να νικήσουμε και να καταστρέψουμε το Ντάες", είπε ο Κέρι, χρησιμοποιώντας το αραβικό ακρωνύμιο της οργάνωσης.
"Δεν είναι μια απόφαση για εμπλοκή στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας. Δεν πρόκειται για μια ενέργεια που εστιάζει στον (πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ) Άσαντ. Εστιάζει αποκλειστικά στο Ντάες και αυξάνει τις δυνατότητές μας να εξαπολύουμε γρήγορα επιθέσεις εναντίον του Ντάες" είπε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε κατά την επίσκεψή του στο Μπισκέκ, την πρωτεύουσα του Κιργιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση