GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φεύγει ο Αλαφούζος – Αβέβαιο το μέλλον του Παναθηναϊκού μετά τα έκτροπα

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά τα επεισόδια που οδήγησαν και σε αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...

Φεύγει ο Αλαφούζος – Αβέβαιο το μέλλον του Παναθηναϊκού μετά τα έκτροπα
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά τα επεισόδια που οδήγησαν και σε αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.
Την παραίτηση του από την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προτίθεται να υποβάλλει ο Γιάννης Αλαφούζος ενώ θα εισηγηθεί και την αποχώρηση του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Αλαφούζος και μετάδωσε ο ραδιοφωνικός sportfm, θα συγκαλέσει αύριο Κυριακή έκτακτο συμβούλιο της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου και θα υποβάλλει την παραίτηση του ενώ παράλληλα θα εισηγηθεί η ομάδα του τριφυλλιού να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει μήνυση για τον τραυματισμό του Φινμπόγκασον στο πόδι από φωτοβολίδα. Σύμφωνα με μαρτυρίες από το «στρατόπεδο» των ερυθρολεύκων τα έκτροπα επεισόδια μέσα στη Λεωφόρο έγιναν μπροστά στα μάτια των διαιτητών, ενώ υπογραμμίζουν ότι από την πλευρά των οπαδών του Παναθηναϊκού έφυγαν συνολικά επτά φωτοβολίδες.
Δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις έχουν ήδη γίνει από την αστυνομία για τα επεισόδια. Τουλάχιστον 3 αστυνομικοί τραυματίστηκαν.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν περίπου 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του ματς ΠΑΟ – Ολυμπιακός. Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς όταν ανακοινώθηκε ότι ο διαιτητής Παππάς αποφάσισε την αναβολή του αγώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση