GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιον θα ψηφίσουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατιας στις εκλογές;

Την πρόθεση ψήφου στις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία εκδήλωσαν αρκετοί βουλευτές του κόμματος μία εβδομάδα πριν από τις κάλ...

Ποιον θα ψηφίσουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατιας στις εκλογές;
Την πρόθεση ψήφου στις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία εκδήλωσαν αρκετοί βουλευτές του κόμματος μία εβδομάδα πριν από τις κάλπες.
Αρκετοί παρόλ' αυτά ήταν εκείνοι οι οποίοι δεν θέλησαν να αποκαλύψουν την προτίμησή τους, θεωρώντας ότι το κλίμα έχει πολωθεί σημαντικά το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Το "Έθνος της Κυριακής" πραγματοποίησε έρευνα, επικοινωνώντας με αρκετούς βουλευτές, και το αποτέλεσμα είναι ότι το προβάδισμα δίνεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, στην οποία διεκδικητής της προεδρίας είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τον οποίο στηρίζουν 23 βουλευτές, ενώ τον Απόστολο Τζιτζικώστα στηρίζουν 7 βουλευτές.
Ανάμεσα σε αυτούς που ψηφίζουν Μεϊμαράκη είναι οι: Σοφία Βούλτεψη, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Γιάννης Βρούτσης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ Τζιτζικώστα στηρίζουν οι: Μάκης Βορίδης, Σίμος Κεδίκογλου και Νότης Μηταράκης. Στην έρευνα περιλαμβάνονται και ονόματα 17 βουλευτών από τους 70 συνολικά που περιλαμβάνονται στην έρευνα, οι οποίοι δεν ήθελαν να απαντήσουν, καθώς και 17, με τους οποίους δεν κατέστη εφικτή η επικοινωνία.
Τα υπόλοιπα ονόματα μπορείτε να τα δείτε στην έρευνα του Έθνους στο κυριακάτικο φύλλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση