GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ; Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. ο αντιπεριφερειάρχης...

Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης, εκφράζοντας με την ενέργειά του αυτ...

Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης, εκφράζοντας με την ενέργειά του αυτήν, την «διακηρυγμένη και προγραμματική θέση της Διοικούσας Περιφερειακής Παράταξης Αττικής "Δύναμη Ζωής" για το Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στην ανακοίνωσή του, «που ήταν και είναι η δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου πρασίνου και πολιτισμού, η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και η ήπια ανάπτυξη. Άποψη και θέση που χρόνια υπερασπιζόμαστε μαζί με την τοπική κοινωνία».
«Νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε τα οποία τοποθετήθηκαν στις 6/11/2015 έχουν δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν εντελώς διαφορετικές απόψεις σε σχέση με την αξιοποίηση του χώρου.
Εκπροσωπώντας στο Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε την Διοικούσα Περιφερειακή Παράταξη Αττικής "Δύναμη Ζωής" θεωρώ ότι διαμορφώνονται συνθήκες που δυσκολεύουν την αξιοποίηση του χώρου με βάση τις εκφρασμένες θέσεις μας.
Με βάση τα παραπάνω η παραίτησή μου από το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ είναι επιβεβλημένη και την καταθέτω.
Η Διοικούσα Παράταξη της Περιφέρειας Αττικής "Δύναμη Ζωής" θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον και στο Πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού, συνεπής στις προεκλογικές της δεσμεύσεις», συμπληρώνει στην ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης.

1 σχόλιο

  1. Μεγάλη μέρα για κάθε ΝΔίτη:
    Μαντέψτε ποιος μένει εκτός Βουλής!!!

    Την απόλυτη πανωλεθρία υπέστη το ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη αφού τα αποτελέσματα της κάλπης δείχνουν πως στο νησί η Ιπποκράτους χάνει την πρωτιά που είχε στις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαΐου.

    Πριν από ενάμισι μήνα ο χάρτης της Κρήτης ήταν κατά τα τρία τέταρτα πράσινος, αφού το ΠΑΣΟΚ είχε καταφέρει να πάρει την πρωτιά σε Ρέθυμνο με τον υφυπουργό Προστασίας του πολίτη Μανώλη Όθωνα, στο Ηράκλειο με τον Βασίλη Κεγκέρογλου και Λασίθι με τον Μιχάλη Καρχιμάκη.
    Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι το ΠΑΣΟΚ βγάζει στο άλλοτε "πράσινο νησί", που ματαλλάχθηκε σε παρδαλό, μόνο έναν βουλευτή, τον Κεγκέρογλου στο Ηράκλειο.

    Φυσικά τον πούλο παίρνει ο Καρχιμάκης, στο Λασίθι όπου το ΠΑΣΟΚ το 2009 είχε πάρει 59%!!!

    Το πιο αποκρουστικο προσωπο του Πασοκ.
    Σιγα σιγα καθαριζει η Ελλαδα!



    Εκτός Βουλής /από τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν εξελέγησαν ο Γιάννης Μανώλης, ο Χρήστος Ζώης και ο Παύλος Κοντογιαννίδης.
    Χασαμε το Μανωλη από τη Β Αθηνας, το πηρατε χαμπάρι;
    Θα σκυλιάσει αυτος....χιχιχιχχιχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση