GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Πόντιοι καταδικάζουν την επίθεση στον Κουμουτσάκο

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ), με ανακοίνωσή της για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργ...

Οι Πόντιοι καταδικάζουν την επίθεση στον Κουμουτσάκο
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ), με ανακοίνωσή της για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου “καταδικάζει κάθε μορφή βίας, από όπου και αν προέρχεται, απερίφραστα, χωρίς εξαιρέσεις”.
Προσθέτει, ότι “ τα πρόσφατα επεισόδια στο Σύνταγμα έχουν τόση σχέση με τους Πόντιους, όση σχέση έχει ο σημερινός υπουργός Παιδείας με το ποντιακό ζήτημα.”
Η ΠΟΠΣ επισημαίνει την ανάγκη ενότητας του ποντιακού χώρου και σε αυτή τη βάση καλεί τα μέλη και τους φίλους της να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας που διοργανώνει τη Δευτέρα, στη Θεσσαλονίκη, η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος.
Τέλος καλεί τους Θεσσαλονικείς να καταθέσουν την Κυριακή, από τις 11πμ έως τις 3μμ, μπροστά στο άγαλμα της Ποντιακής Γενοκτονίας, τρόφιμα, ρουχισμό και φάρμακα για τους πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση