GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσό μετάλλιο ο Πετρούνιας στους κρίκους

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Γλασκόβη. Ο Ελληνας...

Χρυσό μετάλλιο ο Πετρούνιας στους κρίκους
Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Γλασκόβη. Ο Ελληνας πρωταθλητής εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμά του και πήρε 15.800 βαθμούς.
Δήλωση Κοντονή για την επιτυχία
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, προέβη στην ακόλουθη δήλωση για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους από τον Λευτέρη Πετρούνια, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Γλασκώβη:
«Μια ακόμη σπουδαία διάκριση χάρισε στη χώρα μας ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, αποδεικνύοντας την τεράστια κλάση του. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε ότι όταν το ταλέντο συνδυάζεται με συστηματική δουλειά η επιτυχία είναι δεδομένη. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αλλά και συνολικά για την εξαιρετικά πετυχημένη πορεία του».
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Προέδρου της Δημοκρατίας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Λευτέρη Πετρούνια για την «αναρρίχησή» του στο πρώτο σκαλί του βάθρου στους κρίκους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Γλασκώβης.
«Οι διαδοχικές, πάντοτε κορυφαίες, επιτυχίες σας, μ' επιστέγασμα την σημερινή που σας έφερε στην κορυφή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής στους κρίκους, αποτελούν αμάχητο τεκμήριο επιβεβαίωσης της λαμπρής αθλητικής σταδιοδρομίας σας», ανέφερε αρχικά ο κ.Παυλόπουλος και συνέχισε: « Πέραν τούτου όμως, οι επιδόσεις σας συνιστούν πραγματική τιμή για την Ελλάδα αλλά και υψηλό παράδειγμα δύναμης και ήθους για τους συναθλητές σας, και όχι μόνον. Θερμά συγχαρητήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση