GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΟΣ στη ΝΔ. Αποσύρεται (;) ο Μεϊμαράκης...

Χάος επικρατεί στη ΝΔ ύστερα από το φιάσκο στις διαδικασίες για την εκλογή του προέδρου της ΝΔ, καθώς «έπεσε» το σύστημα - με αποτέλεσμα ...

Χάος επικρατεί στη ΝΔ ύστερα από το φιάσκο στις διαδικασίες για την εκλογή του προέδρου της ΝΔ, καθώς «έπεσε» το σύστημα - με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε αναβολή, όπως αποφασίστηκε από την κεντρική εφορευτική επιτροπή.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Με βάση τις διαβεβαιώσεις της νομικής υπηρεσίας του κόμματος, η εταιρία που είχε αναλάβει το τεχνικό μέρος της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία δεν τήρησε τις συμβατικές υποχρεώσεις της. Ως εκ τούτου, καθίσταται αδύνατη τεχνικά η διεξαγωγή της διαδικασίας των εκλογών για σήμερα, η οποία και αναβάλλεται».
Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά μέλη της ΚΕΦΕ ζήτησαν την παραίτηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου, προέδρου της επιτροπής.

Ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, είχε ζητήσει από σχετικά νωρίς αναβολή της διαδικασίας, ενώ, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, είχε πει ότι από τις 9.30 δεν είναι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.

Από πλευράς του ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά την ανάληψη της μεταβατικής ηγεσίας από τη Μαριέττα Γιαννάκου, αναφέροντας ότι η αποτυχία αποτελεί μαύρη σελίδα για την ιστορία του κόμματος.
Σε δηλώσεις του, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι το σημερινό φιάσκο έχει υπευθύνους με ονοματεπώνυμο, που πρέπει να παραιτηθούν. 
Από πλευράς του, ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατεβαίνει στην Αθήνα, επιδιώκοντας συνάντηση με τους συνυποψηφίους του.

Τα προβλήματα σημειώθηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο, με τον κόσμο να περιμένει να ψηφίσει από τις 7 το πρωί, που ξεκινούσαν οι διαδικασίες. Το πρόβλημα εντοπίστηκε στο on line σύστημα ψηφοφορίας που εξασφαλίζει το αδιάβλητο.
Στο μεταξύ, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αντιδράσεις υπάρχουν και από στελέχη του κόμματος.
Παραίτηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου ζήτησε ο Νικήτας Κακλάμάνης, μιλώντας στον RealFm 97,8.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση