GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ η Έλενα Παπαρίζου...

Την αλήθεια μου θα την πω. Πήγα στην πρεμιέρα του Nine, της παράστασης που σκηνοθετεί στο θέατρο Πάνθεον ο Γιάννης Κακλέας με βαριά καρδι...

Την αλήθεια μου θα την πω. Πήγα στην πρεμιέρα του Nine, της παράστασης που σκηνοθετεί στο θέατρο Πάνθεον ο Γιάννης Κακλέας με βαριά καρδιά, γιατί έπαιζε η Έλενα Παπαρίζου. Σκεφτόμουν, πόσες πια Ελληνίδες σταρ θα κάνουν το θεατρικό σανίδι να… τρίζει.
Και όμως να που οι προσδοκίες που είχα διαψεύστηκαν τελείως! Γιατί η Έλενα Παπαρίζου έκανε την απόλυτη ανατροπή και κέρδισε ολοκληρωτικά τις εντυπώσεις μας στο ρόλο της ιερόδουλης Σαραγκίνας. Η θεατρική της παρουσία ήταν κυριολεκτικά σαρωτική. Βγήκε στη σκηνή προκλητική, με ζαρτιέρες, ντυμένη νεγκλιζέ στα κόκκινα και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, ξεσηκώνοντας το κοινό με την εκφραστική φωνή της, την θεατρικότητά της και τα εκπληκτικά χορευτικά της.
Ποια Νάντια Μπουλέ, ποια Κατερίνα Παπουτσάκη, ποιος Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν τόσο εκρηκτική που νιώσαμε όλοι οι προβολείς είχαν πέσει πάνω, αφήνοντας τους υπόλοιπους στο… σκοτάδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση