GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζιτζικώστας: Την Κυριακή η ΝΔ αλλάζει σελίδα

Μήνυμα νίκης στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, με "αλλαγή σελίδας στη Νέα Δημοκρατία", έστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος το...

Τζιτζικώστας: Την Κυριακή η ΝΔ αλλάζει σελίδα

Μήνυμα νίκης στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, με "αλλαγή σελίδας στη Νέα Δημοκρατία", έστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας από το βήμα της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας στο Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης, με την οποία ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία.

"Το μέλλον μας δεν είναι το παρόν τους. Θέλουμε μια Νέα Δημοκρατία που θα μας κάνει ξανά υπερήφανους. Από την Κυριακή ενωμένοι, κόντρα σε όσους δεν ακούν τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας, με τη φωνή σας πια να είναι κυρίαρχη, η απαισιοδοξία τελειώνει. Από την Κυριακή δεν θα είναι η Κεντροδεξιά που θα ανησυχεί για το μέλλον της. Θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ο κ. Τσίπρας και τα παλιά συστήματα που τον στηρίζουν, που θα ανησυχούν γιατί ο χρόνος τους θα τελειώνει. Γιατί θα τους έχουμε χαλάσει τα σχέδια", είπε στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Τζιτζικώστας και πρόσθεσε: "Την Κυριακή, κάνουμε τη μεγάλη αλλαγή για να φέρουμε την οριστική απαλλαγή της χώρας από την καταστροφική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Κάλεσε τα μέλη και τους φίλους της Ν.Δ. να πάρουν μαζικά μέρος στις εκλογές της Κυριακής, γιατί μόνον έτσι θα αλλάξουν τα πράγματα στην παράταξη και τη χώρα.

Ο κ. Τζιτζικώστας διαχώρισε τις θέσεις του από των άλλων υποψηφίων για την προεδρία της Ν.Δ. και μίλησε για το πώς μπορεί να γίνει μεγάλη η κεντροδεξιά παράταξη, λέγοντας: "Δεν είναι ο νεοφιλευθερισμός ο δρόμος μας. Ούτε μια ακραία ρητορική που μας απομακρύνει από τις αξίες που πάντα πρεσβεύαμε. Μόνο με τις μεγάλες κοινωνικές συμμαχίες θα ξανακάνουμε την παράταξη μας, μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που θα απευθύνεται σε όλους. Όχι σε υποσύνολα. Μόνο αν δουλέψουμε έξω από τους αυτοματισμούς του χθες. Μόνο αν η κοινωνία καταλάβει ότι... καταλάβαμε και δεν επιμένουμε σε μια πραγματικότητα που δεν αντιστοιχεί σε όσα ζει η κοινωνία. Μόνο αν η νέα Νέα Δημοκρατία δεν κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες, δεν τους διχάζει, δεν κοιτάει την μία κοινωνική ομάδα να συγκρούεται με την άλλη, γιατί φίλες και φίλοι αρκετά με τις διαιρέσεις, αρκετά με τις αφαιρέσεις. Ήρθε η ώρα να προσθέσουμε δυνάμεις, να πιστέψουμε στους Έλληνες, και να πολλαπλασιάσουμε τη δύναμή μας, μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε".

Μέλη της ΟΝΝΕΔ επιφύλαξαν ενθουσιώδη υποδοχή στον Απόστολο Τζιτζικώστα καταλαμβάνοντας την κερκίδα απέναντι από τον ομιλητή και φωνάζωντας το σύνθημα "Η νίκη αρχίζει από τη Θεσσαλονίκη".

Το "παρών" στη συγκέντρωση έδωσαν οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, Απόστολος Βεζυρόπουλος, Γιώργος Καρασμάνης, οι δήμαρχοι Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης, Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος, Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, οι αντιπεριφερειάρχες όλων την Ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας, οι πρώην βουλευτές Γιώργος Ορφανός, Κώστας Κιλτίδης, Δημήτρης Γαλαμάτης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Ηλίας Φωτιάδης, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ν. Δημοκρατίας Μηνάς Σαμαντζίδης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο πρώην γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Κοκκόρης.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση