GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζιτζικώστας: Βολεύει το ΣΥΡΙΖΑ να μείνει ο Μεϊμαράκης

Την εκτίμηση ότι μία ενδεχόμενη επανεκλογή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας θα ήταν ένα αποτέλεσμα που “βολεύει”...

Τζιτζικώστας: Βολεύει το ΣΥΡΙΖΑ να μείνει ο Μεϊμαράκης

Την εκτίμηση ότι μία ενδεχόμενη επανεκλογή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας θα ήταν ένα αποτέλεσμα που “βολεύει” τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας στην εκπομπή “Ανατροπή” του Mega.

Εξηγώντας τη θέση του αυτή, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει έναν αντίπαλο “που ήδη έχει χάσει, που είναι δοκιμασμένος και που είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να δώσει προοπτική στην αντίπαλη παράταξη”.

Ο κ. Τζιτζικώστας, αν και αναγνώρισε ότι δεν ευθύνεται μόνο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για τις διαδοχικές ήττες της ΝΔ, υποστήριξε ότι είναι αυτός που φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης και συμπλήρωσε: “Η ΝΔ όφειλε να στηρίξει την χώρα όταν κινδύνευε να βρεθεί εκτός Ευρωζώνης, αλλά δεν έπρεπε να στηρίξει τον κ. Τσίπρα που υποσχόταν τα πάντα στους πάντες. Δεν μπορείς το πρωί να τον λες ψεύτη και το βράδυ να του προτείνεις την αντιπροεδρία της κυβέρνησης αν η ΝΔ κέρδιζε τις εκλογές. Έγιναν λάθη. Ένα από αυτά τα λάθη είναι πως η Νέα Δημοκρατία δεν ακολούθησε την ιδεολογία της. Αποκλείσαμε την κοινωνία και εκείνη μας γύρισε την πλάτη”.

Όσον αφορά την υποψηφιότητά του, ο κ. Τζιτζικώστας έκανε λόγο για “σύστημα των βολεμένων της ΝΔ που δεν θέλουν την αλλαγή γιατί θα χάσουν τις καρέκλες τους την επόμενη ημέρα”, το οποίο και δεν είδε με καλό μάτι την υποψηφιότητά του, ενώ ξεκαθάρισε πως αν εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραιτηθεί από περιφερειάρχης.

Τέλος, έδωσε και τα... προγνωστικά του για την εκλογική διαδικασία, προβλέποντας ότι στον πρώτο γύρο θα αποσπάσει το μεγαλύτερο ποσοστό και θα πάει στον δεύτερο γύρο για να κερδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση