GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχώρηση - βόμβα προ των πυλών στον ΠΑΟΚ

Πυρετώδεις είναι οι συσκέψεις στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό για την ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη. Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και...


Πυρετώδεις είναι οι συσκέψεις στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό για την ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη.

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και οι ιθύνοντες του συλλόγου ετοιμάζουν το πλάνο τους που φαίνεται ότι εκτός από προσθήκες προβλέπει και αποχωρήσεις.

Μάλιστα, αναμένεται κι ένα "διαζύγιο" που αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο ντόρο στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο Φρανκ Άρνεσεν έχει αποφασίσει την πώληση του αρχηγού της ομάδας, Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ιγκόρ Τούντορ.

Ο προπονητής του Δικεφάλου έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ποιοτικού και έμπειρου σέντερ φορ και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι χθες κυκλοφόρησε το όνομα του Δανού άσου, Νίκλας Μπέντνερ, με σημαντική θητεία στην Άρνεναλ.

Την ίδια στιγμή, ο Κλάους παρουσιάζεται να έχει λάβει το "μήνυμα" από τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και να έχει δώσει εντολή στον μάνατζέρ του να του βρει καλή ομάδα σε κορυφαίο πρωτάθλημα του εξωτερικού.

Αποχώρηση - βόμβα προ των πυλών στον ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση