GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρίσι: Κάμερες ασφαλείας είχαν πιάσει τον Αμπαούντ τη μοιραία νύχτα

Οι κάμερες ασφαλείας του μετρό είχαν πιάσει τον φερόμενο αρχιτέκτονα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντι Αμπαούντ, ...

Παρίσι: Κάμερες ασφαλείας είχαν πιάσει τον Αμπαούντ τη μοιραία νύχτα
Οι κάμερες ασφαλείας του μετρό είχαν πιάσει τον φερόμενο αρχιτέκτονα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντι Αμπαούντ, τη μοιραία νύχτα, σε σταθμό του μετρό στο ανατολικό προάστιο του Παρισιού Μοντρέιγ περίπου στις 21.00 GMT το βράδυ, λιγότερο από 1 ώρα πριν από τα τρομοκρατικά χτυπήματα.
Ο Βέλγος τζιχαντιστής φέρεται να σκοτώθηκε στις επιχειρήσεις σε διαμέρισμα του προαστίου Σεν Ντενί, στα βόρεια της γαλλικής πρωτεύουσας.
Εις βάρος του 28χρονου Αμπαούντ, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Αμπού Ομάρ αλ-Μπαλζίκι, είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό και διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Από τις επιθέσεις της περασμένης Παρασκευής, την ευθύνη για τις οποίες ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, σκοτώθηκαν 129 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 352.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση