GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην πιο επικίνδυνη περιοχή στην καρδιά της Αφρικής ο Πάπας

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Αφρική, ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέπτεται την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, υπό δρακόντεια μέτρα ασφα...

Στην πιο επικίνδυνη περιοχή στην καρδιά της Αφρικής ο Πάπας
Συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Αφρική, ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέπτεται την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας- συνολικά περισσότεροι από 3.000 πάνοπλοι στρατιώτες της ειρηνευτικής αποστολής του ΟΗΕ έχουν αναπτυχθεί για την ασφάλειά του.
Ο Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας θα επισκεφθεί τη Δευτέρα τζαμί στο μουσουλμανικό θύλακα της πρωτεύουσας Μπανγκί, που είναι το πιο επικίνδυνο μέρος της πόλης.
Τις προηγούμενες ημέρες, ο Πάπας λειτούργησε στον καθεδρικό ναό της πρωτεύουσας, κυρρήσοντας έστω και πρόωρα, την έναρξη του Ιωβηλαίου Έτους της Ευσπλαχνίας.
Σε μια χώρα που υποφέρει λόγω της αιματοχυσίας ανάμεσα σε μουσουλμάνους και χριστιανούς ο Ποντίφικας μίλησε για συμφιλίωση, συγχώρεση και ειρήνη ενώ επισκέφθηκε και ένα κέντρο προσφύγων, όπου φιλοξενούνται 4.000 ξεριζωμένοι λόγω των συγκρούσεων.
Επίσης βρέθηκε σε παιδιατρικό νοσοκομείο, όπου προσέφερε πακέτα με φάρμακα από το καθολικό νοσοκομείο της Ρώμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση