GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπερψηφίστηκε το νέο πολυνομοσχέδιο. Διαρροές για το Μεγάρο Μουσικής...

Δίχως διαρροές για τη συμπολίτευση υπερψηφίστηκε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης με το δεύτερο πακέτο προαπαιτουμένων της ...

Δίχως διαρροές για τη συμπολίτευση υπερψηφίστηκε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης με το δεύτερο πακέτο προαπαιτουμένων της τρόικας. Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκε το σύνολο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Παρών» δήλωσε το Ποτάμι και τα υπόλοιπα κόμματα καταψήφισαν.
Στην ψηφοφορία επί των άρθρων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά και οι περισσότεροι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων καταψήφισαν τη ρύθμιση (άρθρο 53) που παρατείνει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2016 την υποχρέωση προσκόμισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Τη διάταξη υπερψήφισε αντίθετα η βουλευτής των ΑΝΕΛ και αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά. Η ρύθμιση για το Μέγαρο Μουσικής εγκρίθηκε, πάντως, αφού την υπερψήφισαν όλα τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης πλην της Χρυσής Αυγής.
Η ΝΔ καταψήφισε όλα τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου πλην της διάταξης για το Μέγαρο Μουσικής. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) καταψήφισε όλα τα άρθρα, πλην δύο άρθρων που αφορούν εκπαιδευτικά ζητήματα (39 και 44) και του άρθρου για το μέγαρο μουσικής. Τα ίδια άρθρα υπερψήφισε και το ΚΚΕ το οποίο δήλωσε επίσης «παρών» στα άρθρα που αφορούν τη διαχείριση αποβλήτων (31) καθώς και εκπαιδευτικά ζητήματα (42, 44). Το Ποτάμι υπερψήφισε μόνο τα άρθρα για τη διαχείριση των αποβλήτων (31) καθώς και για εκπαιδευτικά ζητήματα (39, 44). Η Ένωση Κεντρώων υπερψήφισε μόνο το άρθρο 35, 39 και 53.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση