GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουρουμπλής: Έδερναν τον Κουμουτσάκο και οι αστυνομικοί κοίταζαν

Στις ευθύνες που έχουν οι αστυνομικοί που όφειλαν να παρέμβουν και δεν το έκαναν, στον ξυλοδαρμό του Γιώργου Κουμουτσάκου, αναφέρθηκε σ...

Κουρουμπλής: Έδερναν τον Κουμουτσάκο και οι αστυνομικοί κοίταζαν

Στις ευθύνες που έχουν οι αστυνομικοί που όφειλαν να παρέμβουν και δεν το έκαναν, στον ξυλοδαρμό του Γιώργου Κουμουτσάκου, αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega o υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Μου περιγράφουν ότι υπήρχαν αστυνομικοί που έβλεπαν να δέρνουν έναν άνθρωπο και αδιαφόρησαν. Αν μέσα στην αστυνομία υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν να δέρνουν έναν οποιοδήποτε άνθρωπο και δεν παρεμβαίνουν, πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες. Περιμένω την έρευνα και η ηγεσία θα είναι πολύ αυστηρή» είπε.

Ο υπουργός είπε ότι πολλοί από τους δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και ότι η έρευνα θα φέρει αποτέλεσμα. «Είμαι πολύ αυστηρός στο ζήτημα της συμπεριφοράς των αστυνομικών όμως», τόνισε για ακόμα μια φορά. «Η Δημοκρατία δεν ορίζεται όπως την αντιλαμβάνεται ο καθένας, τα αστυνομικά όργανα έχουν ορκιστεί να υπηρετούν την Δημοκρατία» ανέφερε.

 

1 σχόλιο

  1. Δεν μας είπες όμως κύριε ξερόλα ότι έχετε κάνει τα ματ να μη μπορούν να σηκώσουν ούτε τα γκλόμπ γιατί θα κατηγορηθούν οι ματατζήδες για βία και μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους.
    Απατεώνες, ψεύτες, κλέφτες, τρομοκράτες,παραμυθατζήδες,ο κόσμος σας καταλαβαίνει σιγά-σιγά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση