GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Πύλη του Βρανδεμβούργου έχει φωτιστεί στα χρώματα της γαλλικής σημαίας

Ενισχυμένη είναι  η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στους δρόμους του Βερολίνου, ενώ έχει αποκλειστεί η περιοχή γύρω από την Γαλλική...

Η Πύλη του Βρανδεμβούργου έχει φωτιστεί στα χρώματα της γαλλικής σημαίας
Ενισχυμένη είναι  η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στους δρόμους του Βερολίνου, ενώ έχει αποκλειστεί η περιοχή γύρω από την Γαλλική Πρεσβεία, κοντά στην Πύλη του Βρανδεμβούργου. Ο Δήμαρχος ωστόσο της γερμανικής πρωτεύουσας Μίχαελ Μίλερ τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία σε ό,τι αφορά την ασφάλεια και ότι δεν έχει αυξηθεί το επίπεδο κινδύνου στην πόλη.
Τα μέτρα ασφαλείας έχουν αυξηθεί, μεταξύ άλλων, γύρω από τις πρεσβείες των ΗΠΑ και της Βρετανίας που βρίσκονται επίσης κοντά στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, αλλά και στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, ο οποίος βρίσκεται κοντά και στην Καγκελαρία.
Σύμφωνα πάντως με εκπρόσωπο της Αστυνομίας του Βερολίνου, για την ώρα δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο, το οποίο να σχετίζεται με τις επιθέσεις στο Παρίσι.
Στο μεταξύ εκατοντάδες άνθρωποι σπεύδουν από τη νύχτα έξω από την Γαλλική Πρεσβεία και αφήνουν λουλούδια και κεριά στην μνήμη των θυμάτων των χθεσινών επιθέσεων, ενώ η Πύλη του Βρανδεμβούργου έχει φωτιστεί στα χρώματα της γαλλικής σημαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση