GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λίαμ Νίσον εξηγεί γιατί έχει γίνει… σκελετός τον τελευταίο χρόνο

Τέλος στο πολύμηνο σίριαλ με την εμφάνισή του έβαλε ο Λίαμ Νίσον, εξηγώντας, πρώτη φορά, τον λόγο για τον οποίο έχει χάσει τόσα πολλά κ...

Ο Λίαμ Νίσον εξηγεί γιατί έχει γίνει… σκελετός τον τελευταίο χρόνο
Τέλος στο πολύμηνο σίριαλ με την εμφάνισή του έβαλε ο Λίαμ Νίσον, εξηγώντας, πρώτη φορά, τον λόγο για τον οποίο έχει χάσει τόσα πολλά κιλά, σε σημείο που έχει γίνει αποστεωμένος!
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, εδώ και περίπου ένα χρόνο, ο 63χρονος σταρ έχει αδυνατίσει υπερβολικά, ενώ κυκλοφορεί με το πρόσωπο «σκαμμένο» από τις ρυτίδες και τα μαλλιά του γκριζαρισμένα και αδύναμα. Μάλιστα, δημοσιεύματα τον ήθελαν να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, κάτι που ουδέποτε επιβεβαιώθηκε ή διαψεύστηκε.
Κατά την διάρκεια κινηματογραφικού φεστιβάλ στο Μεξικό, ο Λίαμ Νίσον άνοιξε επιτέλους το στόμα του και δήλωσε ότι η σοκαριστική αλλαγή στην εμφάνισή του οφείλεται στο νέο κινηματογραφικό του βήμα, την ταινία «Silence», που σκηνοθετεί ο Μάρτιν Σκορτσέζε!
«Ο Μάρτιν μας ήθελε όλους πιο λιπόσαρκους, και εμένα και τους συμπρωταγωνιστές μου», είπε ο ηθοποιός, που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, η οποία περιστρέφεται γύρω από δύο Ιησουΐτες ιερείς του 17ου αιώνα και τον μέντορά τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση