GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά παθαίνουν άμα τρώγονται με τον Ολυμπιακό!

Μία άλλη άποψη από τον N. Αλέφαντο στο SportDog για τα επεισόδια στη Λεωφόρο. Τι πιστεύει για την απόφαση του Παππά. Σχόλιο για Ρεάλ - ...


Μία άλλη άποψη από τον N. Αλέφαντο στο SportDog για τα επεισόδια στη Λεωφόρο. Τι πιστεύει για την απόφαση του Παππά. Σχόλιο για Ρεάλ - Μπάρτσα και Σίτι - Λίβερπουλ.

Ο Ολυμπιακός πήγε να παίξει την μπάλα του εκεί όμορφα κι ωραία. Δεν προκάλεσε. Ούτε ο προπονητής του πήγε στη Θύρα 13 όπως πέρσι, ούτε ο Μαρινάκης πήγε στο γήπεδο, ούτε κανείς τους ενόχλησε με χειρονομίες ή δηλώσεις. Όλη τη βδομάδα ο Ολυμπιακός ήταν ήσυχος, καμία δήλωση προκλητική δεν είδα. Το πρόβλημα είναι καθαρά του Παναθηναϊκού. Το νέο νόμο τον ξέρανε, ότι είναι πιο σκληρά τα μέτρα το ξέρανε.

Εγώ είμαι άνθρωπος που μου αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά ο διαιτητής αποφασίζει. Και προσέξτε, από την εμπειρία μου τόσα χρόνια στα γήπεδα, ξέρω ότι ποτέ σε τέτοιες περιπτώσεις σοβαρές δεν αποφασίζει ο διαιτητής μόνος του, αλλά θέλει και την άποψη της επιτροπής διαιτησίας. Δεν ξέρω και τι επικοινωνία είχαν με τον Κοντονή. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.

Ας πρόσεχε ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα, ο Ολυμπιακός έχει πάρει ήδη το πρωτάθλημα και πριν από το ματς. Το πρόβλημα είναι ο Παναθηναϊκός που πάει όλο και χειρότερα και αυτοδιαλύεται. Τι τις πετάνε τις φωτοβολίδες; Τι κερδίζουν; Τι τρώγονται με τον Ολυμπιακό συνέχεια, σε κακό τους βγαίνει. Ο Ολυμπιακός έχει μακράν την καλύτερη ομάδα και αυτοί αντί να τον πλησιάσουνε, αυτοκτονούνε. Ξεσηκώνουνε οι ίδιοι τον κόσμο τους συνεχώς εναντίον του Ολυμπιακού και μετά απορούν για τα επεισόδια που τους φέρνουν συνεχώς τιμωρίες.

Πάμε τώρα και στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Τέτοια συντριβή μέσα στο Μπερναμπέου δεν περίμενε κανείς. Ο Μπενίτες έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί. Την κάτω βόλτα έχει πάρει τα τελευταία χρόνια, από αποτυχία σε αποτυχία πάει στις ομάδες που αναλαμβάνει. Σηκώθηκαν οι Μαδριλένοι και του κούναγαν μαντίλια.

Ο Νεϊμάρ με τον Σουάρες έχουν σηκώσει όλο το βάρος όσο καιρό λείπει ο Μέσι, τους παρακολουθώ. Γρήγορη ομάδα, ο Λουίς Ενρίκε έχει φτιάξει και την άμυνα από την πρώτη στιγμή που είχε αναλάβει.

Η Ρεάλ έχει κάνει μεγάλες γκάφες, έχει δώσει τόσα λεφτά αλλά δεν έχει έναν γρήγορο κόφτη. Έδωσε τον Τσάμπι Αλόνσο στην Μπάγερν και βγάζει μάτια εκεί. Αντίθετα ο Μόντριτς στη Ρεάλ είναι πολύ πεσμένος, ο Κρόος είναι αργός, χώμα οι δυο τους, έκαναν μία ντρίμπλα οι της Μπαρτσελόνα και έβγαιναν μόνοι τους με τα σέντερ μπακ!

Οι γραμμές της Ρεάλ είχαν απόσταση 20-30 μέτρα, κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα ο Νεϊμάρ στο α΄ ημίχρονο με τον Σουάρες υπήρχε πανικός. Αργά χαφ η Ρεάλ.

Ο Μπέιλ δε βλέπεται, τρίχες, δεν τελειώνει τίποτα, ο Μπενζεμά ανύπαρκτος, τι τον έβαλε, έχει και τα προσωπικά του προβλήματα με τη σικαιοσύνη, ο Ρονάλντο απέμενε να προσπαθεί, αλλά δεν είναι και στα καλύτερά του, έχει και πρόβλημα με αυτόν τον προπονητή. Είναι πρωτοφανές στην ιστορία της Ρεάλ να μην μπορεί να κάνει ούτε ένα γκολ στην έδρα της και να τρώει τέσσερα.

Να σχολιάσω και τη ματσάρα Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ. Μετά τα τρία γκολ που έριξε ο Κλοπ στην έδρα της Τσέλσι, έριξε και τέσσερα γκολ τώρα στην έδρα της Σίτι. Καταπληκτικός ο Κλοπ, μία άμυνα σιδερένια, με ένα 4-3-3 που πέταγε, τα εξτρέμ κλείνανε προς το κέντρο και γινόταν 4-5-1. Τους πλάκωσε στις κόντρες και τους πέθανε, τους διέλυσε.

Βαριά κορμιά στη Σίτι, ο Τουρέ και οι άλλοι έχουν γίνει σαν παλαιστές, βαριά ομάδα. Ο Κλοπ τη μεταμόρφωσε τη Λίβερπουλ και μου αρέσει ότι είναι με τις φόρμες στον πάγκο. Όχι με κουστούμια. Τι τα φοράτε ρε τα κουστούμια στον πάγκο, προπονητές ποδοσφαίρου, είστε όχι μανεκέν. Για μπάλα πάτε, όχι για γκόμενες…

Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση