GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον "αέρα" οι εκλογές της ΝΔ: Αναβολή ζητά ο Μεϊμαράκης

Στον αέρα φαίνεται ότι είναι οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΔ, καθώς από τις 7 το πρωί δεν έχει ξεκινήσ...

Στον
Στον αέρα φαίνεται ότι είναι οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΔ, καθώς από τις 7 το πρωί δεν έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία καθώς υπάρχει τεχνικό πρόβλημα με το online σύστημα.
Η κεντρική εφορευτική επιτροπή συνεδριάζει αυτή την ώρα επί του θέματος και θα αποφασίσει στις 11.
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ζήτησε να αναβληθεόύν οι εκλογές καθώς οι συνθήκες δεν εγγυώνται το αδιάβλητο της διαδικασίας και προειδοποίησε ότι, σε αντίθετη περίπτωση, θα αποσύρει την υποψηφιότητά του. 
Υπεύθυνος για το "φιάσκο" θεωρείται ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος είχε μπει στο στόχαστρο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη, για στήριξη του Απόστολου Τζιτζικώστα από τους στενούς συνεργάτες του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τεχνικό πρόβλημα εμφανίστηκε από το βράδυ του Σαββάτου και δεν αποκαταστάθηκε μέχρι και τις 7 το πρωί, που άνοιξαν και τυπικά οι κάλπες. Επίσης, πολύ αργά το βράδυ του Σαββάτου χρειάστηκε να αντικατασταθούν περίπου 50 εκλογικοί αντιπρόσωποι διότι φαίνεται ότι εκεί δεν είχε γίνει αρκετή διασταύρωση.
Στο πρόβλημα αναφέρθηκε μέσω twitter και ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Ευχαριστώ για όλα και Συγγνώμη διότι τεχνικό πρόβλημα δεν επιτρέπει ακόμη την διεξαγωγή των εκλογών. Τι να πω;».
Ο ίδιος κάλεσε επίσης τον κόσμο να μην ξεκινήσει να πηγαίνει για να ψηφίσει ακόμη. «Μόλις έχω νέα για το σύστημα και την ορθή του λειτουργία θα σας ενημερώσω. Συγγνώμη στον κόσμο», ανέφερε.
Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε: «Δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία εκλογής. Συνιστώ στους πολίτες να μην πάνε να ψηφίσουν μέχρι τις 9.00 πμ αναμένοντας ενημέρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση