GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση Ντόρας σε λάθος ώρα!‏

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας Δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ. Αν και τα πράγματα έχουν καταλαγιάσει στην ΝΔ σήμερα, αποδεικνύεται περίτρανα ...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Αν και τα πράγματα έχουν καταλαγιάσει στην ΝΔ σήμερα, αποδεικνύεται περίτρανα ότι η όλη ένταση θα ξεσπάσει εναντίων σε όσους την δημιούργησαν! Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με την παραίτησή του άνοιξε το δρόμο για τις εξελίξεις στην ΝΔ αφού φαίνεται προς το παρόν ότι η τοποθέτηση του κ. Πλακιωτάκη ως μεταβατικού προέδρου έγινε ευρέως αποδεκτή ως προσωρινή λύση μέχρι τις εκλογές.

Σίγουρο είναι ότι ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΝΔ το μόνο που κατάφερε είναι χάνοντας την ψυχραιμία του να δημιουργήσει "εντάσεις εσωτερικές" οι οποίες θα επηρεάσουν την υποψηφιότητά του στις εσωκομματικές εκλογές όποτε γίνουν.
Η δικαίωση Σαμαρά είναι πιο επίκαιρη από ποτέ αφού αποδεικνύετε περίτρανα ότι τα "τζάκια" προσπαθούν να επιβληθούν με" ίντριγκες" ενώ η χώρα οδεύει σε ψήφιση του επώδυνου ασφαλιστικού και ο Τσίπρας σκέφτεται την οικουμενική!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το παράδειγμα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη ενώ όλα βρίσκονται σε "εντασιακό κλίμα" στην ΝΔ δήλωσε χθες ότι στις εσωκομματικές εκλογές στις οποίες ήταν η ίδια υποψήφια, υπήρξαν "πάρα πολλά προβλήματα". Και κατήγγειλε ότι: "Το 2009 έπεσαν τα μηχανήματα 4 ώρες, άρα εκείνη την ώρα έγιναν πράματα και θάματα" ! Θεωρώντας δηλαδή ότι μπορεί να ήταν και προϊόν νοθείας!!!

Όλοι γνωρίζουμε την "εμμονική σχέση" όμως που έχει η κ. Μπακογιάννη με τον κ. Σαμαρά η οποία κάθε φορά "φρεσκάρετε" με αντίστοιχες δηλώσεις!

Μόνο που αυτή την φορά "τορπιλίζει" το σύνολο της ΝΔ και τους 800.000 Νεοδημοκράτες που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του 2009...

Ενώ ερωτηθείσα εάν πιστεύει ότι στο διάστημα αυτό αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα, είπε ότι τότε το αποδέχθηκε για δικούς της λόγους και πρόσθεσε: "Πίστεψα εκείνη την ώρα ότι το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να μην είναι στα ποσοστά εκείνα, αλλά εν πάση περιπτώσει έπρεπε να το αποδεχτώ και αυτό έπραξα και ουδέποτε το έθεσα σε αμφιβολία. Σήμερα, με την εμπειρία του 2009, ενημέρωσα όλους τους υποψηφίους και τους είπα για να μην ξανασυμβούν αυτά, παρακαλώ πάρα πολύ προσέξτε!"

Να θυμίσουμε ότι στα αποτελέσματα εκείνων των εκλογών ο κ. Αντώνης Σαμαράς συγκέντρωσε 386.400 ψήφους που αντιστοιχούν στο 50,66% των ψήφων και η κ. Ντόρα Μπακογιάννη 306.425 ψήφους (ποσοστό 39,72%). Ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης συγκέντρωσε 78.770 ψήφους, δηλαδή το 10,22%.

Όσο για το παρασκήνιο όταν αμφισβήτησε η ίδια το αποτέλεσμα στα 4 εκλογικά τμήματα που το έκανε πρώτη ήταν ή κ.Μπακογιάννη ενώ σε άλλα παρατηρήθηκε 100% εκλογικό αποτέλεσμα (το οποίο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και με παρασκήνιο) υπέρ της και έτσι έκλεισε οριστικά το όλο θέμα!

Άρα τι επιδιώκετε σήμερα;

Ασφαλώς η ικανοποίηση της κ. Μπακογιάννη μέσω της αρνητικής "εμμονικής σχέσης" με τον κ. Αντώνη Σαμαρά μόνο που αυτά πλέον είναι γνωστά και χάνουν για πάντα την αξία τους από την μία πλευρά....

Την νίκη Σαμαρά το 2009 δεν την αμφισβητήσαν ποτέ οι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι και σήμερα η δικαίωση Σαμαρά είναι πιο επίκαιρη από ποτέ!

Ήδη ακούγονται φωνές επιστροφής του στην ΝΔ ως λύση ενότητας και πραγματικής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με σκοπό την νίκη στις επόμενες εκλογές.

Αν ήταν ο Αντώνης τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά , δεν έπρεπε να φύγει ο Σαμαράς, πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες ο Σαμαράς είναι μερικές από τις απόψεις που κυκλοφορούν ευρέως...

Είναι σίγουρο ότι το σημερινό κλίμα στην ΝΔ απέδειξε περίτρανα ένα λάθος.
Την λάθος στην "έξοδο" του Αντώνη Σαμαρά!

Η δικαίωση Σαμαρά είναι πιο επίκαιρη από ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση