GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαθήματα Ιταλικών για δημοσίους υπαλλήλους

Ειδικά τμήματα εκμάθησης της ιταλικής γλώσσας για δημοσίους υπαλλήλους σχεδίασε και υλοποιεί το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών. ...

Μαθήματα Ιταλικών για δημοσίους υπαλλήλους
Ειδικά τμήματα εκμάθησης της ιταλικής γλώσσας για δημοσίους υπαλλήλους σχεδίασε και υλοποιεί το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών.
Τα μαθήματα θα διαρκούν 90 ώρες, σε δύο περιόδους,οι οποίες αρχίζουν κάθε Οκτώβριο (οι πρώτες 45 ώρες) με εγγραφές τον Σεπτέμβριο,και κάθε Φεβρουάριο (οι υπόλοιπες 45 ώρες) με εγγραφές τον Ιανουάριο.Τα συγκεκριμένα τμήματα ξεκινούν κάθε πρώτη εβδομάδα του μήνα.
Όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που υπογράφει ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Γιάννης Σπηλιωτόπουλος, οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε όλα τα τμήματα γλώσσας με ειδικές τιμές, όπως,επίσης και οι συγγενείς τους α’ βαθμού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για τη διαδικασία αιτήσεων, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το κόστος,το πρόγραμμα μαθημάτων καθώς και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών (Πατησίων 47 – 104 33 Αθήνα, τηλ. 210 5242646 καθημερινά από τις 12.00 έως τις 14.00) στην ιστοσελίδα www.iicatene.esteri.it και την καρτέλα "Μαθαίνω Ιταλικά/Τμήματα Γλώσσας".Επισημαίνεται ότι στην παρούσα φάση τα ανωτέρω μαθήματα θα πραγματοποιούνται από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο προς το παρόν μόνο στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση