GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος Ποντίων Ελλάδας: "Αγράμματος, αστοιχείωτος, νεκρό κρέας ο Φίλης..."

Θύελλα αντιδράσεων συνεχίζει να προκαλεί η δήλωση του Νίκου Φίλη με την οποία αμφισβήτησε πως υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρ...

Θύελλα αντιδράσεων συνεχίζει να προκαλεί η δήλωση του Νίκου Φίλη με την οποία αμφισβήτησε πως υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους.

Θέση στο θέμα πήρε μέσω του ΣΠΟΡ FM και ο πρόεδρος των Ποντίων Ελλάδας, Χαράλαμπος Αποστολίδης, ο οποίος χρησιμοποίησε σκληρότατους χαρακτηρισμούς σε βάρος του υπουργού Παιδείας, καλώντας παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα να τον στείλει σπίτι του.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε ο κ. Αποστολίδης, ο οποίος υπήρξε παλιότερα και γενικός γραμματέας του ΠΑΟΚ, στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» και τον Κυριάκο Θωμαΐδη:

«Είναι αγράμματος και αστοιχείωτος που δεν δικαιούται να έχει επιστημονική άποψη. Τον έδιωξα από το Πάντειο, δεν τελείωσε καν το πρώτο έτος. Από το 1997 με 83% η κοινότητα των επιστημόνων διεθνολόγων είπε πως πρόκειται για Γενοκτονία όχι μόνο των Ποντίων, αλλά γενικότερα στη Μικρά Ασία, ενώ έγιναν και συστάσεις στην Τουρκία.

Ο άνθρωπος αυτός δεν ξέρει ποιος είναι εύπορος και πηγαίνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό, ούτε τα μακαρόνια από το κρέας για το ΦΠΑ δεν μπορεί να ξεχωρίσει.

Την ώρα που αιμορραγεί η Ελλάδα τέτοια στόματα να τα αφήσει στο σπίτι τους ο πρωθυπουργός. Να ανοίξουμε τα ελληνικά λεξικά και να διαβάσουν τι είναι Εφιάλτης και Κερκόπορτα. Εκεί δίπλα βάζουμε το πορτρέτο του μαζί με τους συνωστισμούς της Ρεπούση. Για μας είναι ένα νεκρό κρέας, ένα άχρηστο σάπιο κομμάτι στο αιματοβαμμένο κορμί του ελληνισμού. Με παίρνουν από τις Βρυξέλλες και μου λένε πως η τουρκική διπλωματία το δέχτηκε ως μάννα εξ ουρανού. Από τον υπουργό Παιδείας! Ας ρώταγε τους συμβούλους του. Ας μου κάνει μήνυση, τον προκαλώ. Η επιστημονική κοινότητα έχει αποφανθεί.

Και οι πράξεις εθνοκάθαρσης αποτελούν Γενοκτονία. Ακόμη και να μην μπορεί μια εθνότητα να τεκνοποιήσει… Και αυτό Γενοκτονία είναι

Δεν τελείωσε καν την Πάντειο και τις Πολιτικές Επιστήμες. Βεβήλωσε τη μνήμη των νεκρών μας και τον Ελληνισμό. Τα έβαλε με 1,5 εκατ. Ποντίους. Καλούμε τον πρωθυπουργό να τον στείλει από εκεί που ήρθε.

Δεν φαντάζομαι πως είχε πρόθεση γιατί είναι τόσο άσχετος που κανείς δεν θα τον εμπιστευόταν. Είναι ανακόλουθος. Είπε πως είναι προσωπική του γνώμη και ας το λύσει κάποιο επιστημονικό φόρουμ. Μα το έχει λύσει κύριε Φίλη. Έκανε στρατευμένη δημοσιογραφία σε ένα Μέσο. Είναι ώρα να πάει σπίτι του, δεν τον ανεχόμαστε. Το είχα πει και στον κύριο Κουβέλη για την Ρεπούση. Δεν με άκουσε. Να τον διώξει ο πρωθυπουργός γιατί θα του κάνει ζημιά και δεν του αξίζει να του κάνει ζημιά».

3 σχόλια

  1. Κυρίες και κύριοι του Σύριζα ΑΠΟΡΏ ειλικρινά πως σας ανέχεται ακόμα ο Ελληνικός λαός , είπατε χιλιάδες ψέματα και κάνετε άλλα τόσα , τόσα που δεν τόλμησε ούτε η συγκυβέρνηση Σαμαροβελιζέλου να πει ΆΛΛΑ και να περάσει.....

    Το παραμύθι ΠΟΝΆΜΕ με αυτά που σας περνάμε ,αλλά σας αγαπάμε, τελειώνει η για να μην πω τελείωσε τολμάνε και βγαίνουν υπουργοί και βουλευτές σας στης τηλεόρασης και θέλουν να περάσουν στο κόσμο της ανομίες ΣΑΣ ως εκβιασμούς της τετρατροικα -θεσμών .....

    Που είναι τα 3 δις ευρώ του κ. Νικολούλη απο της λίστες που ἐξαγγείλαι η κυβέρνηση σας από το βήμα της βουλής !!!! Που είναι η δέκατρίτη σύνταξη ; οι Γερμανικές αποζημίωσης; ο Γλέζος; κατά αλλά καλά κρατεί η διάλυση της υγεία , Η διάλυση της παιδείας; των εργασιακών δικαιωμάτων, κ.τ.λ ...άλλα και τα ξεχασμένα αδήλωτα εκατομμύρια και μετοχές υπουργών και βουλευτών σας ...

    Είστε μια από τα ίδια με τους προηγούμενους και το δυστύχημα είναι ότι είστε και από τους επόμενους που βουλεύεστε σήμερα στην βουλή ..

    Γνωρίζει ΠΙΑ σχεδόν ο κάθε Ελληνας ότι η αριστερά ΞΕΧΝΆ γρήγορα και ότι αυτά τα μέτρα δεν περνούσαν με ΤΊΠΟΤΑ αν ήταν στην Εξουσία ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ ..Έτσι σας έβγαλαν αυτοί που εχθές, σήμερα, αύριο έκαναν και κάνουν κουμάντο αυτόν το ΤΌΠΟ..... Είστε μια κάστα ανθρώπων 400.000 χιλιάδων ανθρώπων και που νομίζουν τα υπόλοιπα 9.500.000 εκατομμύρια ανθρώπων ότι είστε το πολιτικό μέλλον του τόπου.... Αύριο κιόλας που θα πειράξετε το ασφαλιστικό ώστε να ανοίξετε τους φούρνους για τους γέροντες και τα ΑΜΕΑ θα πρέπει όλοι οι πολίτικοι πρόεδροι της δημοκρατίας, Πρωθυπουργοί , βουλευτές Περιφερειάρχες, δήμαρχοι να υπηρετείτε την ΧΩΡΆ σας Εθελοντικά και αμισθί ... Νομίζω ότι ο νόμος δίνει σε όλους σας το δικαίωμα να εξασκείτε το επάγγελμα σας κύριοι εθνοπατέρες και εθνομανάδες...

    Τώρα για τον ακατονόμαστο κ. Φιλη που ακόμα είναι βουλευτής αλλά και υπουργός !!!! Εθνοκάθαρση, το λέει από μόνη της η λέξη καθαρίζω το έθνος μου από του εχθρούς του, ΒΟΎΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΊ ΤΟΝ ΤΟΎΡΚΩΝ αυτή την λέξη ΠΟΥ την χρησιμοποιούσαν όλοι οι σφαγείς τον ανθρώπων ΑΥΤΌ άλλαξε το 1947 και μπέικε η λέξη Γενοκτονία όταν οι Νάζι έσφαζαν έκαιγαν του Εβραίους ώστε η Τερατολογίες του κάθε εξουσιαστή να μην θεωρείτε και πατριωτική πράξει για το έθνος του .... (Αν αύριο οι φασίστες ναζί της χώρας μας αρχίζουν να σφάζουν εκτός από πρόσφυγες ,Σύριους η Αφγανούς αλλά ιδιοκτήτες γης η επιχρίσεων Γερμανούς , Γάλλους Άγγλους ,Αζερους κ.τ.λ μετά από τόσα δεινά που μας επιβάλουν με ναζιστική μπότα (ο πρωθυπουργός είπε στην βουλή ότι τον εκβίασαν και υπόγραψε το θανατηφόρο μνημόνιο ) πως θα τους ονομάζουμε όλους αυτούς και την πράξει τους;... Εθνοκάθαρση !!!!!! Να σας πω βολεύει πάρα πολύ κόσμο να αρχίσει αυτό το γαϊτανάκι που αφού έλυσε όλα τα προβλήματα η κυβέρνηση της πρώτης δεύτερης τρίτης φοράς αριστεράς, είπε να λύση και το ποντιακό ζήτημα !!!!! Καλά τα πάτε συνεχίσετε έτσι ΕΡΠΗΝ όμως όχι στα τέσσερα εσείς...ΕΡΠΗΝ και πολύ σας είναι ....Το μαγγανοπήγαδο που στήσατε οι αριστεροί για να ρίξετε μέσα στον Ελληνικό λαό δεν θα περάσει και να ετοιμάζεστε για πέσετε ΜΈΣΑ .... αυτές οι εναλλαγές στα πεπραγμένα σας δεν σας επιφυλάσσουν καλό τέλος, σε κάθε κίνηση σας όλος ο κόσμος καταλαβαίνει και νιώθει την κοροϊδία ΣΑΣ ....θα πέσει πολύ σφαλιάρα όταν αποφασίσει ο κόσμος να σας της ρίξει μπάσταρδοι (((της αριστεράς)))..

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΕΣ?ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΙΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΛΠ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΕΠΙΧΟΠΗΓΗΣΕΙΣ ΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ .ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τσίπρας πρωθυπουργός χωρίς να του…το πούνε?

    Γράφει ο Ν βράχος

    **3% των Ελλήνων ψηφοφόρων ήταν η ομάδα του Σύριζα, που με φόβο και τρόμο ’’συντηρούσαν’’ την πολιτική τους ανυπαρξία και την ιδεολογική τους σύγχυση, δημιούργησαν σαν πεινασμένοι κανίβαλοι την Ελλάδα της συμφοράς , την Ελλάδα των δυστυχισμένων ελλήνων.

    * Με μεθόδους και ενέργειες που θύμιζαν άλλες εποχές και άλλους τόπους διέσυραν, κατέστρεψαν και διαστρέβλωσαν κάθε δυνατότητα και προσπάθεια μιας κυβέρνησης που αγωνιζόταν να μη πτωχεύσει η χώρα. Βρήκαν ευκαιρία, σαν πληρωμένοι εκτελεστές, να διαλύσουν τον οικονομικό ιστό της Ελλάδας και να ‘’ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ’’ την απελπισία και το φόβο σε κάθε γωνιά, σε κάθε οικογένεια, σε κάθε απελπισμένη ελληνική ύπαρξη.

    **Που ήταν κρυμμένοι, όλοι αυτοί οι ‘’αντάρτες της πόλης’’ που διέσυραν, έκαψαν και κατέστρεφαν επί χρόνια, τρομοκρατώντας και κυνηγώντας κάθε αντίθετη φωνή, ενός λαού που δεν είχε προλάβει να συνέλθει από την έκπληξη της επικείμενης ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ, που μας είχε ετοιμάσει ο ΝΕΡΩΝ, ανεψιός του ‘’εθνάρχη’’.

    Ποιος ‘’έκανε’’ τον Τσίπρα πρωθυπουργό χωρίς να τον..ρωτήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση