GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Δεν ψηφίζεται από μας μείωση συντάξεων

«Πιστεύω στον διάλογο και στην πολιτική συνεννόηση γιατί αυτό έχει ανάγκη η χώρα, όμως δεν θα γίνουμε συνεργοί σε τακτικισμούς και επικ...

Γεννηματά: Δεν ψηφίζεται από μας μείωση συντάξεων

«Πιστεύω στον διάλογο και στην πολιτική συνεννόηση γιατί αυτό έχει ανάγκη η χώρα, όμως δεν θα γίνουμε συνεργοί σε τακτικισμούς και επικοινωνιακά κόλπα», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά μετά το τέλος του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

Δεν έγιναν αποδεκτές οι προτάσεις για συγκρότηση δυο επιτροπών, για ασφαλιστικό και συνταγματική αναθεώρηση, που οδηγούσαν σε παράκαμψη της Βουλής, είπε μετά το τέλος του συμβουλίου η κ. Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά, ανέφερε επιπλέον, ότι συμφώνησε σε ένα πλαίσιο για το προσφυγικό και αναφερόμενη στη συνταγματική αναθεώρηση, είπε πως το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι χρειάζεται τολμηρή αναθεώρηση και τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ  θεωρεί πως πρέπει να υπάρξει αλλαγή του εκλογικού νόμου από αυτή τη Βουλή. «Τις κόκκινες γραμμές μας τις γνωρίζει ο κ. Τσίπρας, τις προτάσεις μας τις έχουμε καταθέσει, αν δεν μπορεί να το διαχειριστεί ας το πει. Δεν ψηφίζουμε μείωση συντάξεων, θα υπόλοιπα θα τα πούμε στη Βουλή», σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με το ασφαλιστικό.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση