GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπήρξαν δύσκολες στιγμές στον γάμο της Ζιζέλ

Και οι «άγγελοι» της πασαρέλας φαίνεται να περνούν τις δυσκολίες τους. Η Ζιζέλ Μπούντχεν αφού ξεπούλησε το βιβλίο της παρά την τσουχτερ...

Υπήρξαν δύσκολες στιγμές στον γάμο της Ζιζέλ Και οι «άγγελοι» της πασαρέλας φαίνεται να περνούν τις δυσκολίες τους. Η Ζιζέλ Μπούντχεν αφού ξεπούλησε το βιβλίο της παρά την τσουχτερή του τιμή (700 δολάρια) τώρα μιλάει για την σχέση με τον άντρα της Τομ Μπρέιντι και παραδέχεται με ειλικρίνεια λέγοντας: «υπήρξαν μερικές δύσκολες στιγμές».
Ήταν μία άμεση αναφορά του σούπερ μόντελ για το πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι ο Μπρέιντι, με τον οποίο δεν είχε πολύ καιρό που είχε ξεκινήσει να βγαίνει μαζί του ανακάλυψε ότι περιμένει παιδί από την ηθοποιό Μπρίτζετ Μοϊνάχαν, η οποία ήταν η προηγούμενη σχέση του.
«Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν από εκείνες τις στιγμές της ζωή που σκέφτεσαι να τρέξεις μακριά», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση