GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Μέσω Ελλάδας έφθασαν στο Παρίσι δύο απο τους τζιχαντιστές...

Μέσω της Ελλάδας και χρησιμοποιώντας ως "προπέτασμα καπνού" τις ορδές των προσφύγων που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον στην Ε...


Μέσω της Ελλάδας και χρησιμοποιώντας ως "προπέτασμα καπνού" τις ορδές των προσφύγων που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη, έφθασαν στο Παρίσι, δύο απο τους τζιχαντιστές που οι γαλλικές αρχές θεωρούν ως ύποτους στο πλαίσιο των ερευνών για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που αιματοκύλησαν το Παρίσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο άτομα, για τις κινήσεις των οποίων είχαν επισήμως ζητήσει πληροφορίες απο την Αθήνα οι γαλλικές αρχές, όπως διαπιστώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία και την ΕΥΠ, χρησιμοποιήσαν την "οδό" μετάβασης των προσφύγων απο τις χώρες της Μέσης Ανατολής στην Κεντρική Ευρώπη που "περνά" απο την Ελλάδα.

Βάσει των ίδιων πηγών ενημέρωσης, οι δύο άνδρες, κινούμενοι μέσω των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, κι έχοντας ως "προσωπείο" την ιδιότητα του πρόσφυγα, κατόρθωσαν να μπουν στην καρδιά της Ευρώπης και να φθάσουν στο Παρίσι.

Μάλιστα, ο ένας απο τους δύο υπόπτους, φέρεται ότι ήταν ένας από τους "καμικάζι", που "χτύπησαν" σε μια απο τις έξι φονικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση