GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαμιμίκος: Δεν είμαι εγώ αρμόδιος για το ντιμπέιτ

Αναρμόδιος εκ του καταστατικού της ΝΔ δηλώνει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος για τη διοργάνωση τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων ή συνδιασκέψεων....

Παπαμιμίκος: Δεν είμαι εγώ αρμόδιος για το ντιμπέιτ
Αναρμόδιος εκ του καταστατικού της ΝΔ δηλώνει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος για τη διοργάνωση τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων ή συνδιασκέψεων.
Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής απάντησε με επιστολή του στο αίτημα που του κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας πως ούτε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, ούτε ο ίδιος ως πρόεδρός της, νομιμοποιείται να αποφασίσει και να διοργανώσει συνδιασκέψεις ή debate μεταξύ των υποψηφίων, πολλώ δε μάλλον να προκαλέσει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
«Αυτό που μπορώ και αποδέχομαι να κάνω, υπό την ιδιότητά μου όμως του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, είναι να υλοποιήσω τυχόν κοινή απόφαση όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων προέδρων, η οποία θα επικυρωθεί με κοινό πρακτικό, που θα υπογράφεται από τους ίδιους εσάς, με το οποίο θα καθορίζονται οι χρόνοι και τόποι διεξαγωγής τυχόν συνδιασκέψεων, τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν σ' αυτές και οι λοιπές απαραίτητες τεχνικές, οικονομικές και διαδικαστικές λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή τους. Για τον σκοπό αυτό, και εφ' όσον επέλθει συμφωνία μεταξύ όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων για τα θέματα αυτά, είμαι πάντοτε στη διάθεση σας για τη διενέργεια των αναγκαίων διαβουλεύσεων», τονίζει στην επιστολή του προς τους υποψηφίους ο κ. Παπαμιμίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση