GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η μάχη των αστυνομικών με τους τζιχαντιστές στους δρόμους του Παρισιού - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο κατέγραψε έξω από το θέατρο Μπατακλάν ο φωτογράφος Patrick Zachmann, δείχνει τη μάχη που δόθηκε ανά...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ- Η μάχη των αστυνομικών με τους τζιχαντιστές στους δρόμους του Παρισιού - ΒΙΝΤΕΟ
Ένα ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο κατέγραψε έξω από το θέατρο Μπατακλάν ο φωτογράφος Patrick Zachmann, δείχνει τη μάχη που δόθηκε ανάμεσα σε Γάλλους αστυνομικούς και ένοπλους τζιχαντιστές το βράδυ της Παρασκευής, που αιματοκυλίστηκε το Παρίσι.
Παρασκευή, ώρα 22.09 στη γωνία της Λεωφόρου Βολταίρου και  Saint-Pierre Amelot, στο 11ο διαμέρισμα του Παρισιού. Τρεις από τους τζιχαντιστές πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών και εισβάλουν στο Μπατακλάν. Η δύναμη πυρός των οπλοφόρων είναι ανώτερη από αυτή των αστυνομικών.
«Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά», είπε ο Zachmann. «Κατευθείαν σκέφτηκα ότι είναι τρομοκρατική επίθεση. Άκουσα τους πυροβολισμούς από καλάσνικοφ. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τις λάμψεις από τους πυροβολισμούς. Υπήρξε πανικός. Αισθανόσουν ότι η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου, ότι δεν ήξεραν τι συνέβαινε, από πού πυροβολούσαν οι τρομοκράτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση