GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Συμπεριφορά τραμπούκων απέναντι στους αξιολογητές – ΒΙΝΤΕΟ

Για συμπεριφορά τραμπούκων απέναντι στους αξιολογητές, έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, για το χθ...

Λοβέρδος: Συμπεριφορά τραμπούκων απέναντι στους αξιολογητές – ΒΙΝΤΕΟ

Για συμπεριφορά τραμπούκων απέναντι στους αξιολογητές, έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, για το χθεσινό περιστατικό στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο κ.Λοβέρδος, αναφερόμενος στο χθεσινό περιστατικό κατά το οποίο πέντε διακεκριμένοι εξωτερικοί αξιολογητές έγιναν δεκτοί στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών με φρούτα και απειλές, οι οποίοι στη συνέχεια αποχώρησαν, είπε:

«Η εξευτελιστική, χθεσινή ημέρα με τη συμπεριφορά τραμπούκων απέναντι στους διεθνείς αξιολογητές, σημειώστε από ξένα πανεπιστήμια, ελληνικής καταγωγής όλοι, αυτά που έγιναν χθες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών εξευτελίζουν τη χώρα», σημείωσε ο κ.Λοβέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση