GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός ήταν ο λόγος που ξεκαρδίστηκαν στα γέλια, Τσίπρας και Μέρκελ

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο, στο οποίο απεικονίζεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ στο περιθ...

Αυτός ήταν ο λόγος που ξεκαρδίστηκαν στα γέλια, Τσίπρας και Μέρκελ
Το φωτογραφικό στιγμιότυπο, στο οποίο απεικονίζεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στη Μάλτα να γελούν, έδωσε… τροφή σε αρκετά υποθετικά σενάρια, όσον αφορά στο λόγο που προξένησε αυτό το περιστατικό.
Στην εικόνα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων απεικονίζεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός να λέει κάτι, γελώντας στην κ. Μέρκελ και εκείνη να ξεσπάει σε γέλια.
Σύμφωνα με τον απεσταλμένο του Σκάι, η Μέρκελ φαίνεται πως είπε με περιπαικτική διάθεση στον Αλέξη Τσίπρα να... προσέξει τώρα που θα πάει στην Τουρκία να δει το φιλικό της Εθνικής γιατί αν χάσει, η Ελλάδα θα έχει πρόβλημα. Στο ίδιο πνεύμα όμως ήταν και η απάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, που ούτε λίγο ούτε πολύ αποποιήθηκε την «ευθύνη», λέγοντας: «Δεν θα έχει πρόβλημα η Ελλάδα, θα έχει η Γερμανία. Έχουμε Γερμανό προπονητή»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση