GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού είναι ο φεμινισμός, ο σοσιαλισμός, σύντροφοι του βαθέως ΠΑΣΟΚ;

Vicky Michalonakou Η ΗΔΟΝΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ: Η Βασιλομήτωρ Μάργκαρετ, που ηγείτο στις περίφημες ΕΓΕΣ –(ΑΙΓΕΣ), σήμερα, έχει καταντήσει μελό...

Vicky Michalonakou

Η ΗΔΟΝΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ: Η Βασιλομήτωρ Μάργκαρετ, που ηγείτο στις περίφημες ΕΓΕΣ –(ΑΙΓΕΣ), σήμερα, έχει καταντήσει μελό με ροζ ανταύγειες..
Που είναι ο φεμινισμός, που είναι ο σοσιαλισμός σύντροφοι του βαθέως ΠΑΣΟΚ?.
Το πάλαι σοσιαλιστικό μυθιστόρημα δεν πουλάει πιά στην ελληνική κοινωνία.
Για να επανέλθουμε χρόναι πίσω, ο λαός θυμάται την Βασιλομήτορα Μάργκαρετ, που ηγείτο στις περίφημες ΕΓΕΣ –(ΑΙΓΕΣ). Κρατισμός στο έπακρον, ρουσφέτια, διορισμοί, κατεστημένο, σοσιαλιστικός νεοπλουτισμός. Τόσα χρήματα, τόσα κονδύλια σε δράσεις για τις γυναίκες,χορηγίες, επικοινωνίες και αποτέλεσμα μηδέν γιά την εργαζόμενη γυναίκα. Σε ποιά γυναίκα απευθύνονταν οι φωστήρες του πασοκικού εκσυγχρονισμού και της σοσιαλδημοκρατίας?
Το βιβλίο: « Έρωτας και Εξουσία» της Μαργαρίτας Τσαντ Παπανδρέου στην μετά ΠΑΣΟΚ εποχή. Mετά την αποφυλάκιση της Βίκυς Σταμάτη το νεοελληνικό αφήγημα του ΠΑΣΟΚ μας επιφυλάσσει καυτές εξομολογήσεις»..
Η Νεοφρειδερίκη Μάργκαρετ η οποία εγκαινίασε το φεμινιστικό κίνημα υπό την επωνυμία του σοσιαλιστικού κομματικού κράτους νοιώθει την ανάγκη να αποκαλύψει τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.
«Έρωτας και εξουσία»: το δόλωμα η αεροσυνοδός, η γαλακτοφορούσα, τα γάλατα και τα γαργάλατα , τον ξεμυάλισε τον μακαρίτη Ανδρέα, αλλά και η Μάργκαρετ μαζί. Το κεντρί και το δηληριώδες αφήγημά της. Παίρνει την εκδίκησή της «με τον αρρενωπό 55αρη εραστή της».
Αν είναι ποτέ δυνατόν, η κυρία που ομίλησε δημόσια για την απελευθέρωση της γυναίκας σήμερα να έχει καταντήσει μελό με ροζ ανταύγειες..Που είναι ο φεμινισμός? Που είναι ο φεμινισμός, που είναι ο σοσιαλισμός σύντροφοι του βαθέως ΠΑΣΟΚ?.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση