GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Το διαζύγιο με τον Ανδρέα, ο Πιερ και η αεροσυνοδός

Της Κάτιας Μακρή Αυτό το βιβλίο χρειάστηκε αρκετά χρόνια για να γραφτεί. Πιθανόν δεν θα ολοκληρωνόταν ποτέ αν η  Μαργαρίτα Παπανδρέου ...

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Το διαζύγιο με τον Ανδρέα, ο Πιερ και η αεροσυνοδός
Της Κάτιας Μακρή
Αυτό το βιβλίο χρειάστηκε αρκετά χρόνια για να γραφτεί. Πιθανόν δεν θα ολοκληρωνόταν ποτέ αν η Μαργαρίτα Παπανδρέου, ή Μάγκι Τσαντ από το Σικάγο, δεν κρατούσε ημερολόγιο καταγράφοντας ώρα-ώρα τη θυελλώδη ζωή της δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου.
Τον γνώρισε το 1948 και έμεινε μαζί του έως το 1988. Σαράντα χρόνια «χώρεσαν» σε 536 πυκνογραμμένες σελίδες γεμάτες «Ερωτα και εξουσία». Αυτός είναι και ο τίτλος του βιβλίου της Μ. Παπανδρέου, που θα κυκλοφορήσει σε λίγα 24ωρα από τις εκδόσεις «Πατάκη».
Είναι ένα βιβλίο που ξεσκεπάζει όλα τα μυστικά μιας από τις πιο θρυλικές ελληνικές πολιτικές οικογένειες. Είναι ένα κείμενο με γρήγορη ροή, που «ξεκλειδώνει» τις βαριές ξύλινες πόρτες πρωθυπουργικών γραφείων και υπνοδωματίων, στεριώνει πολιτικούς μύθους αλλά γκρεμίζει ανθρώπινες προσωπικότητες.
Η Μ. Παπανδρέου στα 92 της χρόνια αποφάσισε να «τσαλακώσει» αλλά και να «τσαλακωθεί».
Να αποκαλύψει αλλά και να αυτοαποκαλυφθεί, σε μια διήγηση ενδιαφέρουσα και ζωντανή, με ένα απρόσμενο φινάλε. Κάνει την ανατροπή και φανερώνει το πραγματικό τέλος της ιστορίας της με τον Ανδρέα, που κανείς από εμάς δεν είχε μέχρι σήμερα φανταστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση