GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποσύρθηκε για να... επανέλθει η τροπολογία που κατεδαφίζει αυθαίρετα

Αποσύρθηκε η τροπολογία για την αναστολή των κατεδαφίσεων αυθαιρέτων σε δασικές εκτάσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Γιάν...

Αποσύρθηκε για να... επανέλθει η τροπολογία που κατεδαφίζει αυθαίρετα

Αποσύρθηκε η τροπολογία για την αναστολή των κατεδαφίσεων αυθαιρέτων σε δασικές εκτάσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη, ώστε να την επαναφέρει σύντομα σε επόμενο νομοσχέδιο.

Παρ' ότι ήταν επείγουσα, η τροπολογία αποσύρθηκε κατόπιν εισηγήσεως του προεδρείου της Βουλής, ώστε να διεξαχθεί διάλογος επ' αυτής, όπως ενημέρωσε ο κ. Τσιρώνης.

Συγκεκριμένα η τροπολογία κατατέθηκε την Πέμπτη στο πολυνομοσχέδιο. Με βάση αυτήν αναστέλλονταν όλες οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων σε δάση και δασικές εκτάσεις μέχρι την κύρωση των δασικών χαρτών κάθε περιοχής.

Χαρακτηριστικές ήταν οι έντονες αντιδράσεις δημάρχων, βουλευτών και ιδιοκτητών αυθαιρέτων, με το επιχείρημα ότι είτε επρόκειτο για πλάνη της διοίκησης είτε για αδικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση