GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ενωμένοι θα νικήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

«Η Πάτρα είναι γουρλίδικη. Θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας». Με την φράση αυτή χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους φίλους του ...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ενωμένοι θα νικήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

«Η Πάτρα είναι γουρλίδικη. Θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας». Με την φράση αυτή χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους φίλους του ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση που έγινε στο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Σε μια γεμάτη αίθουσα ο Κυριακός Μητσοτάκης χειροκροτήθηκε με θέρμη από τους οπαδούς του κόμματος, εμφανιζόμενος για μια ακόμη φορά ενωτικός, σημειώνοντας πως πρέπει πάνω από όλα να διαφυλαχτεί η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας.

Ενώ άφησε αιχμές για την στάση του Βαγγέλη Μειμαράκη που δεν θέλει την πραγματοποίηση του ντιμπέιτ, λέγοντας: Είμαι υπέρ του δημόσιου διαλόγου και δεν καταλαβαίνω όσους μιλούν για δημιουργία εσωστρέφειας. Κάνουν λάθος γιατί εγγυητής της ενότητας του κόμματος είναι οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες.

Παράλληλα ο Κυριακός Μητσοτάκης προσκάλεσε όλους να μετάσχουν στις εκλογές , για να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη η συμμετοχή.

Επίθεση ωστόσο εξαπέλυσε και προς την κυβέρνηση για την στάση της σε διάφορα καίρια ζητήματα.

Με την ομιλία του στην Πάτρα ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Αχαϊα και την Αιτωλοακαρνανία, όπου βρέθηκε από το πρωί της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση