GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεφτύλισαν τελείως την ιδέα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

Evitelus Epitelus αηδιασμένη. Μια απορία έχω. Πώς οι βουλευτές, θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο. Με τι κουράγιο? Πώς θα πάνε στα χωριά τους τ...

Evitelus Epitelus αηδιασμένη.
Μια απορία έχω. Πώς οι βουλευτές, θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο. Με τι κουράγιο? Πώς θα πάνε στα χωριά τους τα Χριστούγεννα πώς θα ψήσουν αρνί το Πάσχα? Πώς θα ειναι και πάλι υποψήφιοι? Πώς τα παιδιά τους θα επιβιώσουν στα σχολεία ? Πώς οι γυναίκες τους θα εμφανιστούν στο κομμωτήριο ... κ.λ.π Εύχομαι οι πολίτες που τους αναγνωρίζουν να μη περιοριστούν στη γιούχα και στο κράξιμο. Δεν ειναι που καταστρέφουν έναν ολόκληρο λαό ειναι που ξεφτυλισαν τελείως την ιδέα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! Ολοι εμείς οι δεξιοί πιστεύαμε πως κάπως έτσι θα εξελιχθούν τα γεγονότα αν ποτέ η αριστερά ερχόταν στην εξουσία. Οι αριστεροί ομως είχαν άλλες προσδοκίες, άλλα όνειρα ! Γι αυτό ολοι εκείνοι που θα ψηφίσουν σήμερα, αύριο δεν ξέρω πότε θα έχει μεταφραστεί το νομοσχέδιο απ τα Γερμανικά στα Ελληνικά, θα έχουν απέναντί τους ολους του πολίτες. Ψηφοφόρους και μή.

1 σχόλιο

  1. ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ???
    Τι είδους σωτηρία μπορεί να προέλθει από την ενδοεπικοινωνία του Αντώνη με τον Βαγγέλη,
    του ..Τέρενς με τον..Στρατούλη ?? Του Μαριά με το Λαφαζάνη ? Του Παπαδημούλη με το Μελά? Του Πάνου με..τον εαυτόν του?? Του Λαγού με τη..Ζωή?
    Πόσο πιο ‘’χαμηλά’’ θα οδηγήσουμε την πατρίδα μας και τα παιδιά μας, με τις γεμάτες μίσος και λάθη αποφάσεις μας? Είχαμε τη λύση για κυβέρνηση συνεργασίας ,έτοιμη στα χέρια μας και πέσαμε θύματα στην παγίδα του Αντώνη, του Αλέξη και λοιπών διανοητικά αναπήρων πολιτικών ακροδεξιών θεατρίνων και πορτοφολάδων
    ΔΙΩΞΑΜΕ τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο τους επίορκους εφιαλτοαποστάτες, για να ‘’φέρουμε’’ το δίδυμο των ανέργων? Τη κλίκα και τη συμμορία των ακροδεξιών υπονομευτών. Πως τόλμησε ο κομμουνιστής και ‘’άκαπνος’’ νεανίας Άλεξις , να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με το πολιτικό ακροδεξιό πυρότουβλο της αεικίνητης παραρολογίας και να μιλήσουν…σοβαρά, και κάλεσαν και σαν τρίτους στην ‘’παρέα’’ το Λαγό και τον ..Ρουπακιά?
    Προς χάριν της εξουσίας και ΜΟΝΟ, δύο άγευστοι, άχρωμοι και ουδέτεροι πολιτικά όπως αποδεικνύεται ‘’επαγγελματίες’’ άνεργοι, ο Αλέξης και ο Πάνος, βρήκαν το θράσος να μας θεωρήσουν ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ, ώστε να μας προτείνουν …την σωτηρία μας?
    Τι θα μπορούσε να συμβεί και κάτω από ποιους οιωνούς, ο Τσίπρας θα μπορούσε να συνεννοηθεί με τον διεθνή πολιτικό μπουρδολόγο και να συμφωνήσουν?
    Σε ποια κοινά σημεία θα μπορούσαν να συμφωνήσουν οι δύο ‘’ανειδίκευτοι εργάτες’’ της πολιτικής, ώστε όταν ο ένας ζητά λάσπη , ο άλλος να μην του πηγαίνει ..τούβλα ?
    Ο Πάνος θέλει ΜΟΝΟΝ εξουσία και ..Ικαρίες , ΕΛΙΝΤΕΣ, DAIHATSU kai … S(?)IA και ‘’ΕΘΝΙΚΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ’’ και ‘’ΟΦΣΟΡ’’για να μας ‘’δουλεύει’’ δημοσίως και να μας απειλεί και με αγωγές ο πηλοπλάστης της συκοφαντίας και της διαβολής. Θα μπορούσαν άραγε να κτυπήσουν τη Σελήνη με το …ψαροντούφεκο του Πάνου, ώστε να ‘’πέσει’’ ο ήλιος τραυματισμένος αλλά …ζωντανός?
    Καλά, η σοβαρότητα εξέλιπε από την πολιτική ΠΑΝΤΕΛΩΣ???
    ΥΓ
    Πόσο έγκλημα διαπράξαμε που διώξαμε τον σωτήρα της Ελλάδας?
    Που είναι τώρα ο Γιώργος Παπανδρέου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση