GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημιουργία κόμματος με τον (γιο του Κωνσταντίνου) Νικόλαο;

Harris Kodopoulos Και από πίσω....Ψυχάρης και γιός του Κοκού... Mετά από πολλούς μήνες, ίσως και χρόνο, το ΒΗΜΑ κατάφερε να ισοφαρίσει τη...

Harris Kodopoulos
Και από πίσω....Ψυχάρης και γιός του Κοκού...
Mετά από πολλούς μήνες, ίσως και χρόνο, το ΒΗΜΑ κατάφερε να ισοφαρίσει την κορυφή το "Πρώτο Θέμα" με την προσφορά της αυτοβιογραφίας του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Την ημέρα που η ανίκανη να διοργανώσει εκλογή αρχηγού ΝΔ περιέπαιζε τους ταλαίπωρους οπαδούς της ο Σταύρος Ψυχάρης έκανε πιο δημοκρατικό και πιο ανθρώπινο το προφίλ του Βασιλέως που κάποιοι συνήθιζαν να τον αποκαλούν απλά Κοκό.
Ενα μαγαζί κλείνει για να ανοίξει στην θέση του ένα άλλο με πιο ελκυστική βιτρίνα και πιο κοντά στις ανάγκες του καταναλωτή-στην προκειμένη περίπτωση ψηφοφόρου.
Το μαγαζί της ΝΔ κλείνει οριστικά και στη θέση του θα έλθουν νέα ακόμη κι αν το νέο είναι μόνο το αμπαλάζ.
Ο Ανδρέας Ψυχάρης που πριν κάνα χρόνο αποχωρούσε από την ενεργό πολιτική σήμερα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην εντυπωσιακή επιστροφή.
Ο Ανδρέας Ψυχάρης, ο Απόστολος Τζιζτζικώστας, ο Μάκης Βορίδης, ο γιος του Κωνσταντίνου Νικόλαος και μια ομάδα ισχυρών επιχειρηματιών βρίσκονται πίσω από την δημιουργία του κόμματος..
Λέτε..??

1 σχόλιο

  1. «Ταλαίπωροι οπαδοί», «Κοκός», «μαγαζί»… και όλα πίσω από έναν σοβαρό και σεμνό τίτλο! Όλα αυτά κε Κοντόπουλε δείχνουν προσπάθεια έντεχνης χειραγώγησης του μέσου αναγνώστη για να τον στρέψουν προς συκγκεκριμένη κατεύθυνση γελοιοποιώντας την άλλη, και κινούνται στα όρια του λιβελογραφήματος. Έχετε μήπως να προτείνετε κάτι καλύτερο από το υπό πιθανή ίδρυση κόμμα που αναφέρετε? Τον ΣΥΡΙΖΑ μήπως? Το ΠΑΣΟΚ?
    (Και δεν είμαι βασιλικός, να εξηγούμεθα…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση